Afspraak maken

Let op: tijdens de zomerperiode hanteren wij gewijzigde openingstijden. Week 31 en week 32 zijn wij volledig gesloten.

Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak met ons.

Vul het afspraakformulier in en ons Team Advies & Verkoop belt jou om wensen en budget door te nemen om daarna de afspraak te plannen bij één van onze adviseurs. We bouwen vrijwel overal in Nederland, maar er zijn uitzonderingen.

Ook online afspraak mogelijk
Naast een afspraak in de showroom, bieden we je nu ook de mogelijkheid om een online afspraak te plannen. Een medewerker van Team Advies & Verkoop zal dit met jou bespreken wanneer zij contact met je opnemen.

Heb je eerst nog vragen of wil je liever telefonisch de afspraakmogelijkheden bespreken? Bel dan 0548- 537 555.

Aan tafel met een SelektHuis medewerker bij een afspraak
Op dit moment bouwen we niet in Noord-Holland (boven het Noordzeekanaal), de Waddeneilanden en Zuid-Limburg (onder de lijn Susteren - Roosteren). Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met ons team Advies & Verkoop.
Aanhef is verplicht
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Vanwege de zomerperiode zijn we in week 31 en 32 gesloten. In week 30 en 33 zijn we beperkt bereikbaar. Fijne vakantie gewenst!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico