Rondleiding door de prefabhallen

Tijdens de Open Dagen zijn er verschillende activiteiten bij SelektHuis. Je kan onder andere deelnemen aan een rondleiding door de prefabhallen bij onze hoofdvestiging in Rijssen. Hieronder lees je meer.

Ontdek onze prefab elementen

Bij SelektHuis bouwen we onze woningen aan de hand van de combinatie traditionele bouw en prefab bouw. Dat doen we niet zomaar. Op deze manier combineren we het beste van beide werelden; de snelheid en precisie van prefab bouw en de degelijkheid en ambacht van traditionele bouw. De volgende onderdelen van jouw ideale woning worden in onze prefabhallen geproduceerd:

  • De kappen
  • De topgevels
  • De dakkapellen

Wat kan je verwachten?

Tijdens de rondleiding krijg jij een uniek kijkje achter de schermen in onze prefabhallen. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Je wordt door één van onze medewerkers rondgeleid door de hallen. Deze staan bij onze hoofdvestiging in Rijssen. Tijdens de rondleiding in de hallen gaat het productieproces gewoon door. Dit betekent dat jij onze medewerkers ziet werken aan topgevels, dakkapellen en of kappen. Een uniek inkijkje in onze manier van bouwen.

Meld je aan voor de Open Dagen!

Mis deze kans niet. Meld je snel aan voor de Open Dagen. In het formulier kun je kiezen welke dag je komt; vrijdag 30 september of zaterdag 1 oktober. In de bevestigingsmail van je aanmelding vind je hoe jij je kan aanmelding voor een kennissessie en/of speeddate.

Luchtfoto hoofdvestiging SelektHuis in Rijssen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico