Terug naar overzicht

De favoriet van onze werkvoorbereider Wilko

Opgeleverde woning: Een huis bouwen met SelektHuis betekent dat u uw droomhuis kunt bouwen. Elke woning is uniek, zelfs voor ons! Zo nu en dan, komt er dan ook een opgeleverde woning voorbij die tot onze favorieten behoort. Heico heeft de afgelopen keer het ‘Favorieten’ stokje doorgegeven aan Wilko Pelzer. Werkvoorbereider Wilko laat ons enthousiast zijn favoriet zien.

Detailfoto van een plant voor een woning

Waarom is dit jouw favoriet Wilko?

Elke dag werk ik aan de droomhuizen van onze klanten en elke dag is dat een feestje. Maar de vele en bijzondere details van deze woning maken het totaalplaatje gewoon supergaaf. Over elk hoekje en elke lijn is nagedacht door de ontwerper en de bewoners. Om dit te realiseren moest ik voor oplossingen zorgen waar we normaal niet vaak mee te maken krijgen. Dat maakte het project tot een uitdaging. En het was elke zweetdruppel waard.

Het stokje wordt doorgegeven aan...

We hebben Wilko gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: Jan, wat is jouw favoriete woning?

Vooraanzicht van de gerealiseerde Monte Viso

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLiving aan. Hierin vindt u uitgebreide informatie over de verschillende basismodellen, bouwstijlen en mogelijkheden.

Brochure aanvragen
Gratis!
Iemand leest de SelektLiving
Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico