Bouwtekening met pen en passer

Is cascobouw iets voor u?

Een cascowoning laten bouwen kan een beslissing zijn op basis van budget of de mate waarin u zelf nog aan de slag wilt met uw droomhuis. Voor heel veel doe-het-zelf’ers is het een ultieme droom om de woning zelf af te bouwen en eigen elementen mee te geven. In andere gevallen kan het zijn dat het budget kleiner is, waardoor een woning wel casco te realiseren is, maar niet sleutelklaar. Lees in dit blog meer over casco bouwen!

Wij zorgen ervoor dat de bouwaanvraag & constructieberekeningen worden uitgevoerd. Met de service en zekerheid van SelektHuis, bouw u een stevige basis!
Meerdere kwasten met verschillende formaten
Vrouw saust een muur wit met een roller

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLiving aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over de verschillende basismodellen, bouwstijlen en mogelijkheden.

Gratis!
Nieuws waar je op kan bouwen. Schrijf je nu in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico