Terug naar overzicht

SelektHuis Sneek

Een huis bouwen in Friesland of omstreken? Dan bouwt u met de vestiging in Sneek! Op deze vestiging hebben wij natuurlijk, net als op alle vestigingen, eigen personeel. Hierdoor hebben wij geen hinder van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig bouwen aan uw droomhuis. Onze vestiging in Sneek bouwt van Noord-Holland tot aan Friesland, Groningen en een deel van Drenthe. En wat Sneek niet bouwt, dat bouwt onze vestiging in Rijssen wel! Met aanvullende vestigingen in Amersfoort, Moordrecht, Hedel & Tholen bereiken we bovendien een dekking voor bijna heel Nederland (met uitzondering van de waddengebieden en Zuid-Limburg).

Ga naar contact
Gebouw van de vestiging van SelektHuis in Sneek

Afspraak maken

Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! U wordt dan gebeld door ons team Advies & Verkoop om de wensen door te nemen en een afspraak te plannen.

Afspraak maken
Aan tafel met een SelektHuis medewerker bij een afspraak
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico