Terug naar overzicht

Huis bouwen: basismodel Breithorn uitgelicht

Met een inhoud van 658 m³ is de Breithorn een echte ruimte pakker; de begane grond bestaat uit grote woonvertrekken en ook kan de extra verdieping optimaal benut worden. De woning is ook ideaal uit te voeren met een andere kapvorm. Zo kan u het huis gemakkelijk omvormen tot uw eigen droomwoning!

Hoe bouw ik een huis?

Voor we verder kijken naar de verschillende mogelijkheden, is het misschien wel zo prettig om nog even kort toe te lichten wat onze werkwijze is. SelektHuis bouwt niet standaard en hoewel we werken vanuit een basismodel, is geen enkele woning hetzelfde. Welk basismodel we als uitgangspunt gaan nemen voor uw droomhuis, hangt dan ook van een aantal factoren af;

  1. Budget
  2. Grootte kavel
  3. Bouwvoorschriften
  4. Woonwensen

Wilt u bijvoorbeeld veel en grote slaapkamers? Dan is een hoogbouw basismodel zoals de Monte Titano of Mont Blanc erg geschikt. Bent u op zoek naar een toekomstgerichte woning met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan zijn naast de Monte Rosa, ook Bergamo of Granada hele goede uitgangspunten. Heeft u al deze informatie? Dan gaat u met één van onze adviseurs om tafel en bespreekt hij met u welke mogelijkheden er zijn en welk basismodel het beste past bij uw specifieke situatie.

Onze tekenkamer zorgt dat de Breithorn uw unieke woning wordt!

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over een eigen woning bouwen

Ik wil een eigen huis bouwen, kan dat ook bij SelektHuis?
Wat is duurzaam bouwen?
Wanneer moet u kiezen voor een rieten kap?

Nieuws waar u op kan bouwen. Schrijf u in!

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico