Foto van een dak van een energiezuinige woning met zonnepanelen

Energiezuinig en duurzaam bouwen

Energiezuinig bouwen gaat over de balans tussen het verbruik van energie en het opwekken van energie. Het is eenvoudig. Aan ene de kant doe je je best om zo min mogelijk energie te verbruiken en aan de andere kant wek je de energie die je nodig hebt zelf op. Hoe minder energie jij en je huis verbruikt, hoe beter het is en hoe minder je hoeft op te wekken.

Alle kennis in huis

SelektHuis is onderscheidend als je het hebt over ‘alles onder 1 dak’. Wij hebben alle vaklieden en specialisten in eigen dienst. Met als doel om jou als opdrachtgever compleet te ontzorgen. Onze energiespecialist houdt zich bezig met wet- en regelgeving over energiezuinig bouwen. De adviseurs bepalen samen met jou op welke punten je energie kan besparen om een energiezuinige én comfortabele woning te realiseren. Meer weten over energiezuinig bouwen? Laat je bijpraten door Michel en Martijn!

Gerelateerde bouwbegrippen
Luchtdicht bouwen
BENG
WTW
Warmtepomp
Triple glas
Thermische schil
Koudebrug
Zonnepanelen
Nul Op de Meter
Gebouwgebonden energie
Salderen
Meer bouwbegrippen

Gratis brochure energiezuinig bouwen

Vraag hier onze BENG specials aan. Hierin vertellen we meer over hoe bouwen volgens de BENG moet. We hebben zowel een BENG special voor sleutelklaar bouwen als voor casco bouwen. Door hier een aanvraag te doen, ontvang je ze direct in je mailbox.

Meer lezen over energiezuinig bouwen

Schets van een schuurwoning
Energieneutraal bouwen
BENG
Technische systemen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico