Button Text
Vooraanzicht van een vrijstaande moderne woning
Vooraanzicht van een moderne witte bungalow
Vooraanzicht van een moderne woning met houten gevelbekleding
Vooraanzicht van een luxe moderne villa met rieten dak
Vooraanzicht van een moderne witte laagbouw woning met aanbouw
Vrijstaande laagbouw woning met plat dak
Vooraanzicht van een vrijstaande moderne woning met aanbouw
Vooraanzicht van een moderne laagbouw woning met risaliet
No items found.
Een strakke vormgeving. Grote raampartijen. Een fris design. Enkele kenmerken van een modern huis. Spreekt dit jou aan? Laat jouw moderne woning bouwen door SelektHuis. Wij vertellen je meer over deze moderne huizen en de mogelijkheden voor jouw ideale moderne woning.

Moderne huizen bouwen

Je gaat een moderne woning bouwen. Tijd voor de volgende stap: jouw wensen op een rij zetten. Strakke en eenvoudige vormen. Een open indeling en mooie combinaties van hout, steen, beton en metaal. Heb jij al een idee hoe jouw ideale moderne woning eruit gaat zien? Het is belangrijk om je te verdiepen in de mogelijkheden en kenmerken van een modern huis. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want wij denken met je mee voor jouw ideale moderne woning.

Een modern huis bouwen; hoe doen we dat?

Maar hoe werkt het bouwen van een moderne woning met SelektHuis eigenlijk? We starten bij onze adviseur. In een gesprek bespreken jullie samen alle wensen, eisen en voorkeuren voor jouw moderne woning. Hebben we dit helder? Dan gaan wij aan de slag met de ontwerpen van het moderne huis. We vertalen jouw woonwensen naar jouw unieke woning. Ook krijgen we door de ontwerpen inzicht in alle benodigde materialen, kunnen we de bouwvergunning aanvragen en weten we welke voorbereidingen we moeten treffen.

Bouwen met SelektHuis staat gelijk aan transparantie. We zijn duidelijk over de bouwtijden en over de bouwprijzen. Je hebt bij ons de vrijheid om verschillende bouwactiviteiten in eigen beheer uit te voeren (casco bouwen). Wij zijn daarin jouw sparringpartner. We denken met je mee, geven advies en ontzorgen. Dit doen we gedurende het hele bouwproces van jouw moderne huis.

Bekijk gerealiseerde moderne huizen

1 / 4
Kenmerken

Kenmerken van een modern huis

Het gebruik van hout, steen, beton en aluminium details is één van de redenen dat de moderne woning steeds populairder wordt. Moderne woningen hebben vaak grote raampartijen. Zo valt het licht optimaal jouw woning binnen. Wij bouwen altijd een moderne woning die volledig aangepast en opgebouwd kan worden naar jouw wensen en behoeften. Zo bouwen we altijd een uniek en modern huis dat bij jou past. Dit doen we met álle aandacht die het verdient. De volgende kenmerken typeren de moderne woning bouwstijl:

  • Transparante bouwvolumes met dak of een plat dak
  • Open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen
  • Opvallende combinaties van materialen
  • Bijzondere gevelstenen, glas, beton en aluminium details
  • Weinig versieringen en geen franjes

Toepassen van de moderne woning bouwstijl

De moderne woning bouwstijl kan op alle verschillende woningtypen toegepast worden:

Gerealiseerde moderne woningen

In de onderstaande afbeeldingen zie je meerdere moderne woningen die SelektHuis heeft opgeleverd. Stuk voor stuk woningen met strakke lijnen, veel raampartijen en een veelal zwart-wit contrasten. Deze moderne woningen kunnen ook gemakkelijk voorbereidt worden op de toekomst. Door de volledige indelingsvrijheid zijn een slaap- en badkamer namelijk zo gecreëerd op de begane grond.

Wil je meer informatie over deze woning of andere woningen? Per woning kun je een kostenoverzicht inclusief plattegronden opvragen. Zo krijg jij een goed beeld van wat het kost om een moderne woning te bouwen met SelektHuis.

Geschikte inspiratiemodellen voor een modern huis

Elk inspiratiemodel is aan te passen naar een moderne variant. Denk aan het toepassen van grote raampartijen, wit gevelsauswerk of strakke kubistische aanbouwen.

No items found.

Veelgestelde vragen over moderne huizen

Wat is een modern huis?

Een modern huis wordt gekenmerkt door een aantal dingen. Moderne huizen hebben een strakke vormgeving met veel raampartijen en een open indeling. Wil je een goed gevoel krijgen bij de vormgeving van moderne huizen? Bekijk dan hier gerealiseerde moderne woningen!

Wat kost een modern huis bouwen?

De kosten van een modern huis bouwen verschillen per moderne woning. Dit is afhankelijk van de grootte, het materiaalgebruik en het afwerkingsniveau van de moderne woning. Wil je een moderne woning bouwen volgens jouw wensen? SelektHuis helpt je daar graag bij. Voor een prijsindicatie van moderne woningen kun je hier gratis inspiratiecalculaties aanvragen!

Cover van het inspiratiemagazine van SelektHuis

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Naar stap
3
 / 5
van jouw ideale woning:
Modellen