Gezinswoning

Gezinnen hebben vaak specifieke woonwensen. Ieder gezinslid moet zich immers thuis voelen in het huis. En voor iedereen moet er een fijne plek zijn.

Indeling van een eengezinswoning

In de basis zijn eengezinswoningen al erg compleet. Op de begane grond is plek voor een ruime woonkamer en een fijne keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Afhankelijk van je wensen kan je ervoor kiezen om op de tweede verdieping een extra slaap- of hobbykamer te realiseren. Bekijk hier de plattegronden van het meest gangbare basismodel Matterhorn.

Plattegronden bekijken
Interieur van de woonkamer van een gezinswoning
Eigentijdse laagbouw woning met cape cod

Kosten van een eengezinswoning

De kosten van een eengezinswoning kunnen erg verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van het gekozen basismodel. Daarnaast is het afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die worden gedaan aan dit basismodel. Hoe meer aanpassingen, hoe meer kosten. Wil je graag een indicatie krijgen van de kosten van een vrijstaande eengezinswoning? Vraag dan de gratis voorbeeldcalculaties aan van onze gerealiseerde woningen!

Gerealiseerde gezinswoningen bekijken
Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de basismodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Nieuws waar je op kan bouwen. Schrijf je nu in!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico