Een eengezinswoning met ruime tuin en aanbouw

Gezinswoning

Wil je een eengezinswoning bouwen? Het is belangrijk dat jouw huis vanaf het allereerste moment als thuis voelt. Je huis moet voor iedereen een fijne plek zijn. SelektHuis helpt je daarbij. Samen bouwen we een nieuwbouw eengezinswoning die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. We bouwen jouw eengezinswoning, jouw ideale huis.

Indeling van een gezinswoning

In de basis zijn eengezinswoningen al erg compleet. Op de begane grond is plek voor een ruime woonkamer en een fijne keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich minimaal twee slaapkamers en een badkamer. Afhankelijk van je wensen kan je ervoor kiezen om op de tweede verdieping een extra slaap- of hobbykamer te realiseren. Bekijk hier een plattegrond van het meest gangbare basismodel, de Matterhorn.

Plattegronden bekijken
Interieur van een nieuwbouw eengezinswoning

Veelgestelde vragen over een eengezinswoning

Gratis brochure
Inspiratiemagazine SelektLeven
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de basismodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Eigentijdse eengezinswoning met houten gevelbekleding

Kosten van een eengezinswoning

De kosten van een nieuwbouw eengezinswoning kunnen erg verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van de gekozen afmeting van de woning. Daarnaast is het afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die wordt gedaan. Wil je graag een indicatie krijgen van de kosten van een vrijstaande eengezinswoning? Vraag dan de gratis voorbeeldcalculaties aan van onze gerealiseerde woningen via de onderstaande knop!

Gerealiseerde gezinswoningen bekijken

Gratis SelektSpecial over gezinswoningen

Wil je meer weten over gezinswoningen? Wil je meer informatie over de mogelijkheden qua indeling, stijl of grootte? Vraag dan de gratis SelektSpecial over gezinswoningen aan en lees verder!

Vooraanzicht van een witte woning met risaliet
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico