Eengezinswoning nieuwbouw hoogbouw

Gezinswoning

Wil je een eengezinswoning bouwen? Het is belangrijk dat jouw huis vanaf het allereerste moment als thuis voelt. Je huis moet voor iedereen een fijne plek zijn. SelektHuis helpt je daarbij. Samen bouwen we een nieuwbouw eengezinswoning die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Tips en inspiratie voor jouw ideale gezinswoning

Indeling van een gezinswoning

In de basis zijn eengezinswoningen al erg compleet. Op de begane grond is plek voor een ruime woonkamer en een fijne keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich minimaal twee slaapkamers en een badkamer. Afhankelijk van je wensen kan je ervoor kiezen om op de tweede verdieping een extra slaap- of hobbykamer te realiseren. Bekijk hier een plattegrond van het meest gangbare basismodel, de Matterhorn.

Plattegronden bekijken
Eengezinswoning bouwen interieur

SelektLeven Extra Gezinswoning

Wil je meer weten over gezinswoningen? Wil je meer informatie over de mogelijkheden qua indeling, stijl of grootte? Vraag dan de gratis SelektLeven Extra over gezinswoningen aan en lees verder!

Vooraanzicht van een witte woning met risaliet

Veelgestelde vragen over een eengezinswoning

De fasen van een nieuwbouw eengezinswoning

Jij gaat een nieuwbouw eengezinswoning bouwen? Dan begint je avontuur bij SelektHuis met een gesprek met onze adviseur. In dit gesprek bespreken we alle wensen, functionaliteiten en eisen waar jouw eengezinswoning aan moet voldoen. We brengen jouw woning tot leven. Alle informatie uit dit gesprek gebruiken we om een ontwerp te maken. Hebben we alles inzichtelijk en ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het tijd om jouw eengezinswoning te bouwen. Natuurlijk starten we met de fundering. Jij laat een gezinswoning bouwen, wij zorgen dat hij stevig staat.

Een nieuwe eengezinswoning laten bouwen is spannend. Wat wordt het resultaat? Als jouw nieuwe eengezinswoning klaar is, nemen we samen het huis nog eens door. Zijn alle wensen, eisen en functionaliteiten aanwezig? Ben jij helemaal tevreden? Dan is het tijd voor de sleuteloverdracht. Gefeliciteerd!

De voordelen van een eengezinswoning

Een eengezinswoning is er in allerlei soorten en maten. Maar er zijn een aantal voordelen die in alle eengezinswoningen aanwezig zijn. Een groot voordeel van een eengezinswoning is dat deze altijd een tuin of buitenruimte heeft. Daarnaast biedt een gezinswoning over het algemeen meer woonruimte dan bijvoorbeeld een appartement. Heb je eerder in een appartement gewoond? Dan voel je ongetwijfeld de vrijheid die een eengezinswoning je biedt.

Kenmerken van een eengezinswoning

Een eengezinswoning heeft meerdere kenmerken die deze woonvorm uniek maakt:

  • Een op zichzelf staand geheel zonder boven- en onderburen
  • De voorkant van de woning grenst rechtstreeks aan een openbaar pad

Naast de slaapgelegenheden beschikt een eengezinswoning traditioneel gezien over een woonkamer op de begane grond, een zolder, keuken, toilet én badkamer die alleen door de bewoners wordt gebruikt.

Gerealiseerde eengezinswoning

Een eengezinswoning is het type huis dat SelektHuis het meeste bouwt. De meeste opdrachtgevers zijn namelijk op zoek naar een mooie woning voor het hele gezin. Door deze grote ervaring met het bouwen van een eengezinswoning. Veel opdrachtgevers gingen jou al voor. In verschillende stijlen, met verschillende indelingen en verspreid door het hele land.

Op onze website lichten we een aantal gerealiseerde woningen uit. Per woning geven we meer informatie en kun je een inspiratiecalculatie aanvragen. Zo krijg jij binnen enkele minuten een kostenoverzicht inclusief plattegronden in je mailbox. Bekijk onze gerealiseerde eengezinswoningen en ontdek jouw favoriet!

Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de inspiratiemodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Nieuwbouw eengezinswoning laagbouw

Kosten van een eengezinswoning

De kosten van een nieuwbouw eengezinswoning kunnen erg verschillen. Dit is onder meer afhankelijk van de gekozen afmeting van de woning. Daarnaast is het afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die wordt gedaan. Wil je graag een indicatie krijgen van de kosten van een vrijstaande eengezinswoning? Vraag dan de gratis voorbeeldcalculaties aan van onze gerealiseerde woningen via de onderstaande knop!

Gerealiseerde gezinswoningen bekijken
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico