Bouwstijlen

Er zijn enkele belangrijke bouwstijlen die we voor u kunnen uitlichten, maar het kan natuurlijk ook dat elementen van de verschillende bouwstijlen u aanspreken. Ook dat is geen probleem, in samenwerking met de adviseurs en onze tekenkamer, worden uw woonwensen vertaalt naar een eigen uniek SelektHuis. Lees meer over de landelijke bouwstijl, moderne of eigentijdse bouwstijl, jaren ’30 bouwstijl of klassieke bouwstijl.

Vooraanzicht van een eigentijdse laagbouw woning

Eigentijds

Een huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan uw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen.

Eigentijds bouwen

Jaren 30

Op zoek naar een jaren 30 woning? Zelf bouwen kan natuurlijk ook! Uw droomhuis komt tot leven op onze tekenkamer met de specifieke kenmerken die worden toegevoegd aan het ontwerp. Een jaren 30 woning, maar dan nieuwbouw!

Bouwen in Jaren´30 stijl
Vooraanzicht van een laagbouw woning
Vooraanzicht van een klassieke woning met schildkap

Klassiek

Klassiek wonen met een SelektHuis. Wilt u meer weten over hoe wij een klassieke woning bouwen met één van onze basismodellen als uitgangspunt? Bekijk de kenmerken van deze bouwstijl en laat u inspireren door onze woningen.

Klassieke bouwstijl

Gratis brochure

Gratis brochure aanvragen

160 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de basismodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in uw mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen

Afspraak maken

Afspraak met ons maken

Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken

Landelijk

Is landelijk wonen uw droom? U leest hier alles over de kenmerken van een landelijke bouwstijl, welke in het ontwerp van uw landelijke woning gebruikt kunnen worden om te komen tot een droomhuis!

Landelijk bouwen
Witte woning met rieten kap
Witte woning met plat dak

Modern

Modern wonen: Een modern huis wordt steeds populairder vanwege het materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu. Is een moderne woning helemaal wat u zoekt? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw woondroom!

De Moderne stijl
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico