Een voorbeeld van gevelstenen wordt in handen gehouden door iemand

Indelingen en opties

Weet jij wat de mogelijkheden zijn als je bouwt met SelektHuis? Die zijn heel uitgebreid. We maken unieke woningen die precies op maat zijn gemaakt voor jou als opdrachtgever.

Gerelateerde bouwbegrippen
Hoogbouw
Laagbouw
Laagbouw met aanbouw
Plat dak
Casco
Sleutelklaar
Dakkapel
Levensloopbestendig bouwen
Kap
Traditionele bouw
BENG
Nul-op-de-meter woning
Meer bouwbegrippen

De lengte van je woning

Wil jij graag een langere of een kortere woning dan het standaard inspiratiemodel? Ieder inspiratiemodel is langer of korter te maken. Dit gaat in stapjes van 60 centimeter.

De breedte van je woning

We hebben inspiratiemodellen in verschillende lengtes en breedtes. De breedte van het inspiratiemodel is ook aanpasbaar met stapjes van 60 centimeter. Omdat we gebruik maken van een prefab kap en bepaalde vloerplaten is de maximale breedte van onze woningen 8,95 meter. Natuurlijk is de woning wel breder te maken door middel van een uit- of aanbouw.

Alle woningen kun je verlengen en verbreden
Het plaatsen van een prefab kap door bouwpersoneel
Het plaatsen van een prefab topgevel
Een zwart hoekkozijn van een schuurwoning

Jouw ideale woning in je eigen stijl

Je ideale woning is pas ideaal als ook het uiterlijk van je woning helemaal naar wens is uitgevoerd. SelektHuis bouwt woningen in iedere stijl. Van notariswoning tot schuurwoning en van landelijk tot modern. Bekijk onze pagina bouwstijlen voor meer informatie en inspiratie. Staat jouw stijl er niet tussen? Geen probleem. Wij maken je ideale woning precies in de stijl die jij voor ogen hebt. Hieronder worden een aantal elementen genoemd waarmee jij je woning een eigen stijl kunt geven.

Kappen

De kap van je woning is beeldbepalend. Er zijn veel verschillende kapvormen mogelijk. Denk aan een plat dak, zadelkap, een schildkap of een wolfskap. Lees meer hierover in deze blog over de verschillende kappen.

Naast de vorm van de kap is ook de dakbedekking belangrijk voor de uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten dakpannen, maar ook een rieten dak behoort tot de mogelijkheden.

Buitenmuren

Naast de kap bepalen de buitenmuren voor een belangrijk deel van de uitstraling van je woning. Je kunt uitstraling van je huis veranderen door een bijzondere gevelsteen, opvallend voegwerk en/of speciaal metselwerk. Omdat wij de muren traditioneel opmetselen, zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot het metsel- en voegwerk.

Een andere mogelijkheid om de buitenmuren een eigen stijl te geven is het sauzen van de muren of het toepassen van houten gevelbekleding. In overleg is het allemaal mogelijk. Wij bouwen huizen voor het leven, precies zoals jij voor ogen hebt.

Kozijnen

Alle woningen worden standaard geleverd met hardhouten kozijnen en HR++ beglazing. Heb jij liever kozijnen van kunststof en/of andere beglazing? Dan regelen we dat.

Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot de stijl van je woning? Neem contact met ons op.

Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de inspiratiemodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico