Een seniorenwoning bouwen met plat dak

Seniorenwoning

Een seniorenwoning met een slaap- en badkamer op de begane grond klaar voor de toekomst? Levensloopbestendig bouwen wordt steeds vaker gedaan. Want wanneer jij jouw ideale woning besluit te gaan bouwen, wil je daar toch ook kunnen blijven wonen.

Tips en inspiratie voor jouw levensloopbestendige woning

Seniorenwoning levensloopbestendig bouwen

Een seniorenwoning is een woning waarmee je bent voorbereid op de toekomst. Een levensloopbestendige woning. Een levensloopbestendige woning bouwen houdt onder andere in, dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer komen. De begane grond heeft daarom vaak veel oppervlakte. En er blijven weinig wensen over voor de bovenverdieping. Deze wordt vaak ingericht als logeerkamer of hobbykamer. Een seniorenwoning bouwen staat los van architectuurstijl of locatie. Het is meer kenmerkend door de functionele indeling.

Seniorenwoning met levensloopbestendige aanbouw

SelektLeven Extra Levensloopbestendig Bouwen

Wil je meer weten over een seniorenwoning of levensloopbestendig wonen? Vraag dan onze SelektLeven Extra aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over dit woningtype.

Veelgestelde vragen over een levensloopbestendige woning

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico