Witte gelijkvloerse seniorenwoning bouwen

Seniorenwoning

Een seniorenwoning met een slaap- en badkamer op de begane grond klaar voor de toekomst? Levensloopbestendig bouwen wordt steeds vaker gedaan. Want wanneer jij jouw ideale woning besluit te gaan bouwen, wil je daar toch ook kunnen blijven wonen. Tref daarom meteen de juiste voorzieningen!

Populaire seniorenwoning basismodellen

Vaak wordt toch wel het basismodel Bergamo gekozen als levensloopbestendige woning. Maar ook een Matterhorn, Monte Viso en Granada zijn al in de basis heel geschikt als seniorenwoning. Samen met de adviseur bespreek je jouw woonwensen. In combinatie met je budget en de bouwvoorschriften, kom je tot een samenvatting van jouw droomhuis!

Nieuwbouw levensloopbestendige woning met aanbouw

Veelgestelde vragen over een levensloopbestendige woning

SelektLeven Extra Levensloopbestendig Bouwen

Wil je meer weten over een seniorenwoning of levensloopbestendig wonen? Vraag dan onze SelektLeven Extra aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over dit woningtype.

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico