Bewoners van een mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning

Wil je een mantelzorgwoning nieuw bouwen? Hier lees je wat een mantelzorgwoning is, wat de kosten van een mantelzorgwoning zijn en welke voordelen dit woningtype jou biedt. Vraag ook de SelektSpecial aan om alle informatie nog even rustig door te nemen.

SelektSpecial aanvragen
Hoogbouw mantelzorgwoning bouwen
Laagbouw mantelzorgwoning bouwen
Bewoners van een mantelzorgwoning

Het verschil met een twee-onder-één-kap

Je vraagt je misschien af, wat is het verschil tussen een mantelzorgwoning en een twee-onder-één-kap-woning? Kort gezegd; het adres. Bij een mantelzorgwoning is er één kavel met één bijbehorend adres. Bij een twee-onder-één-kap is er sprake van twee kavels, twee adressen en twee verschillende opdrachtgevers. SelektHuis bouwt alleen mantelzorgwoningen die geschikt zijn voor dubbele bewoning.

Veelgestelde vragen over mantelzorgwoningen

Gerealiseerde mantelzorgwoningen

Meer inspiratie en info over gerealiseerde mantelzorgwoningen? We hebben er een aantal uitgelicht bij onze gerealiseerde woningen.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze woningen. Ook kun je een gratis inspiratiecalculatie opvragen. Hierin staat een prijsindicatie van de gekozen mantelzorgwoning.

Bekijk mantelzorgwoningen
Achteraanzicht van een witte mantelzorgwoning

Gratis brochure mantelzorgwoningen

Wil je meer weten over een mantelzorgwoning? Vraag dan onze SelektSpecial aan. Deze helpt je op weg naar jouw woondroom met een aantal voorbeelden en tips voor een kangoeroe,- of mantelzorgwoning.

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Vanwege de zomerperiode zijn we in week 31 en 32 gesloten. In week 30 en 33 zijn we beperkt bereikbaar. Fijne vakantie gewenst!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico