Afbeelding van een fundering van een woning

Service en garanties

Met onze eigen serviceafdeling streven we naar kwaliteit, en vooral naar het optimale comfort van jouw woning. Wij worden door onze klanten al jarenlang als goed tot uitstekend beoordeeld. Tevreden bewoners, dat is ons doel!

Service Team

Maak kennis met ons Service Team dat altijd voor jou klaarstaat. Ook buiten kantooruren én in de vakanties. De serviceafdeling is een dynamische afdeling waarop we continu verbetering doorvoeren en processen professionaliseren.

Alle service- en garantieverzoeken komen centraal binnen op ons hoofdkantoor in Rijssen.

De servicemedewerkers nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in de plannen. Een duidelijke en efficiënte manier van werken.

Afbeelding van het team van service medewerkers
Afbeelding van een woning waar de kap geplaatst wordt

Keurmerk Klantgericht Bouwen

Wist je dat het gemiddelde aantal opleverpunten (8) bij ons ver onder het landelijke gemiddelde van het Keurmerk Klantgericht Bouwen ligt? Hiermee onderscheiden we ons als het gaat om klanttevredenheid en het beperken van gebreken tijdens de oplevering.

Het keurmerk is een initiatief van de Stichting Klantgericht Bouwen en wordt jaarlijks verstrekt. De bedrijven die het keurmerk dragen, leveren nieuwbouwwoningen op met slechts een beperkt aantal opleverpunten. Daar zijn we trots op!

Servicetest

We controleren onze woningen regelmatig met een warmtecamera, zodat we kunnen zien of er geen warmtelekken zijn ontstaan in de isolatie. De temperatuurverschillen tussen alle plekken worden door de camera omgezet in een afbeelding met kleuren. Blauw staat voor koud en rood voor warm.

Ook onze luchtdichtheidsspecialist test de woningen om te beoordelen of er geen luchtlekken aanwezig zijn. Om een luchtlek op te sporen of te controleren of een nieuwbouwwoning luchtdicht gebouwd is (QV10-meting), passen we een blowerdoormeting toe. De over- of onderdruk toont de luchtdichtheid aan.

Medewerker van SelektHuis Michel de Graaf
Een kopje koffie tijdens het schetsen van een woning

Garanties

De garantievoorwaarden van SelektHuis zijn helder en praktisch. Ook na het verlopen van de garantietermijn kan je bij ons terecht met uw servicevraag en voorzien we je van informatie. We proberen jou op weg te helpen waar mogelijk.

Jij hebt immers gekozen voor de service & kwaliteit waar SelektHuis bekend om staat. Dat maken wij graag waar!

Heb je vragen?

Team Service staat elke werkdag voor je klaar! Bel naar 0548 - 537 670 of mail jouw vraag naar service@selekthuis.nl

Meer over SelektHuis

Luchtfoto van de hoofdvestiging van SelektHuis
Hoe het ooit begon
Afbeelding van een woning waar de kap geplaatst wordt
Certificeringen
Service medewerkers van SelektHuis aan het werk
Servicemelding maken
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico