Button Text

In 5 stappen naar jouw ideale woning

Stap 1: Kavel

Elke nieuwe vrijstaande woning start met een kavel

Je moet namelijk ergens je woning op kunnen bouwen. De ene kavel is de andere niet. Is je kavel groot, klein, smal of breed? Voor iedere kavel hebben wij een passende oplossing.

Heb je nog geen kavel en weet je niet waar je moet beginnen? We geven je graag wat tips om je op weg te helpen.

Volgende stap: bouwstijlen
Stap 2: Bouwstijl

Jij bepaalt welke bouwstijl jouw ideale woning krijgt

Iedereen heeft een eigen smaak en stijl. Van klassiek tot modern en van Jaren '30 tot schuurwoning. Jouw ideeën worden door onze architect en ontwerpers tot leven gebracht.

Natuurlijk is het fijn om een aantal verschillende voorbeelden te hebben om je op weg te helpen. Bekijk verschillende bouwstijlen, laat je inspireren en ontdek jouw favoriete bouwstijl.

Volgende stap: modellen
Stap 3: Model

Kies een startpunt voor jouw ideale woning

Welke vorm moet jouw ideale woning krijgen? Alle woningen zijn terug te brengen tot één van de volgende modellen: laagbouw, laagbouw met aanbouw, hoogbouw en plat dak.

Nu klinken die termen waarschijnlijk wat abstract. Maar geen zorgen, we vertellen je er graag meer over. Lees meer over de verschillende modellen en laat je inspireren door gerealiseerde woningen.

Volgende stap: indelingen en opties
Stap 4: Indelingen en opties

Volledige indelingsvrijheid

Jij bepaalt jouw ideale indeling. Niets is te gek. Een werkkamer, 4 slaapkamers, open keuken en een aparte wasruimte? Het is allemaal mogelijk. Volledig vrije indeling voor jouw ideale woning, hoe fijn is dat?

Ontdek de verschillende opties die bij jou passen

Jouw ideale woning is nooit standaard. Daarom zijn er genoeg opties mogelijk om tot jouw ideale woning te komen. Denk aan mooie uitbreidingen zoals een dakkapel, serre, garage, carport of veranda.

Volgende stap: afwerkingsniveaus
Stap 5: Afwerkingniveau

Een oplevering op maat

Jouw vrijstaande woning kan in drie varianten opgeleverd worden:

Wil je zelf veel doen? Dan is een casco oplevering perfect voor jou. Ga je voor gemak? Kies dan voor sleutelklare oplevering en krijg een afgebouwde woning. Wil je zo weinig mogelijk energielasten? Dan is een nul-op-de-meter-woning ideaal voor jou.

Lees meer over de verschillende afwerkingsniveaus

Naar stap
1
 / 5
van jouw ideale woning:
Kavel