Bouwen met SelektHuis

Wij zijn je ideale huizenbouwer. We ontzorgen je maximaal en bouwen je woning voor de afgesproken contractprijs. We bouwen een huis voor het leven rondom jouw ideaal. Jij bepaalt de afmeting, de indeling en de stijl van je woning. We leggen je uit wat je kunt verwachten als je kiest voor SelektHuis.

Ons slimme bouwsysteem

SelektHuis heeft een eigen slim bouwsysteem. We bouwen een woning rondom de wensen van jou als opdrachtgever. We combineren traditionele bouw met prefab onderdelen. Zo profiteer jij van het beste van beide bouwtechnieken. Het is relatief voordelig bouwen en biedt een groot aantal voordelen. Dat zorgt ervoor dat je ideale woning kwalitatief hoogwaardig is en snel gebouwd wordt.

Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de inspiratiemodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Vrije styling

Het uiterlijk van je woning bepaal je helemaal zelf. Wil je bouwen onder architectuur? Wij hebben ook een eigen architect en bouwen huizen in allerlei stijlen. Omdat we de muren traditioneel metselen zijn er veel mogelijkheden voor bijzonder metselwerk en hoeft je geen concessies te doen aan het uiterlijk van je ideale woning. Bekijk de gerealiseerde woningen of onze pagina over de verschillende woningstijlen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Kwalitatief hoogwaardig

Omdat we gebruik maken van prefab onderdelen, die door onze eigen mensen in onze eigen hallen gemaakt worden, kunnen we snel optimalisaties doorvoeren. Wist je dat we meer dan vijftig procent beter presteren dan de BENG normering voorschrijft? Hierdoor is je woning standaard al heel energiezuinig. Als je wilt, kunnen we je woning ook energieneutraal of als NOM woning opleveren.

Partners

Standaard leveren we je woning op met badkamer(s) en toilet. Als je wensen verder gaan dan de standaard, kun je gebruik maken van onze vaste partners. Naast partners voor keukens en badkamers hebben we ook partners voor haarden, domotica (smart home systemen) en andere specialismen. Wij zijn expert in het bouwen van je ideale woning, onze partners zijn specialist in allerlei verwante terreinen. Op die manier kunnen wij je maximaal ontzorgen en is de kwaliteit gegarandeerd.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm bij SelektHuis. Bekijk onze gerealiseerde woningen, lees meer over ons bedrijf of ontdek het verschil tussen casco en sleutelklare bouw!

Prefab woning bouwen gecombineerd met traditionele bouw
Gerealiseerde woningen
Luchtfoto van de hoofdvestiging van SelektHuis
Wij zijn SelektHuis
Afbeelding van een bouwtekening met een hamer op de bouw
Casco bouwen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico