Bouwen met SelektHuis

Als particulier bouw je 1 à 2 keer in je leven een nieuwbouwwoning. Je gaat een traject in waarin veel op je pad komt en waar veel geld mee gemoeid is. Dat snappen we bij SelektHuis maar al te goed. Daarom hechten we veel waarde aan de manier waarop wij samen met jou bouwen.

Vaste contractprijs

Onze contracten bevatten géén risico-opslag of andere bepalingen. Met onze vaste prijs weet je altijd waar je aan toe bent, wat er ook gebeurt.

Vrij indelen van je woning

Door ons ideale bouwconcept bepaal jij hoe je jouw woning indeeld. Je zit niet vast aan vooraf bepaalde indelingen, maar hebt helemaal de vrije keus

Compleet ontzorgd bouwtraject

Doordat we alle specialisten zelf in huis hebben regelen we alles voor je. Zodat jij onbezorgd bezig kunt zijn met keuzes voor interieur, keuken etc.

De voordelen van bouwen met SelektHuis

Door traditionele bouw te combineren met flexibele prefab bouw, zijn we in staat om snel te bouwen en gunstige prijzen te bieden, maar bovenal een kwalitatief hoogwaardige woning te realiseren. Deze manier van bouwen geeft jou de mogelijkheid tot veel inbreng, zoals een aanpassing van indeling, afmeting en stijl.

Vader met twee kinderen
Gratis brochure
Inspiratiemagazine SelektLeven
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de basismodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken

Jouw ideeën, ons vakmanschap

Jouw droomhuis begint bij één van de basismodellen. Elk basismodel kan naar wens worden aangepast in combinatie met uw woonwensen, de bouwvoorschriften en het beschikbare budget. Het vertrekpunt is hetzelfde, maar we leveren nooit de standaard basismodellen op. Zo bouwen we samen - met jouw ideeën en ons vakmanschap - aan jouw droomhuis.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm bij SelektHuis. Bekijk onze gerealiseerde woningen, lees meer over ons bedrijf of ontdek het verschil tussen casco en sleutelklare bouw!
Prefab woning bouwen gecombineerd met traditionele bouw
Gerealiseerde woningen
Luchtfoto van de hoofdvestiging van SelektHuis
Wij zijn SelektHuis
Afbeelding van een bouwtekening met een hamer op de bouw
Casco bouwen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico