Nieuwe meergeneratiewoning

Meergeneratiewoning

Een meergeneratiewoning maakt het mogelijk dat mensen langer zelfstandig wonen. Wat is een meergeneratiewoning dan? Een meergeneratiewoning is een combinatie van twee zelfstandige woningen of wooneenheden onder één dak. Een meergeneratiewoning wordt ook wel een kangoeroewoning of mantelzorgwoning genoemd.

Meergeneratiewoning
Meergeneratiewoning bouwen
Gratis brochure
Gratis brochure aanvragen
Ruim 190 pagina's met inspiratie, informatie en tips. Inclusief prijslijst van de inspiratiemodellen. Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox!
Gratis aanvragen Ik heb de brochure al ontvangen
Afspraak maken
Afspraak met ons maken
Brochure en prijslijst doorgespit, kavel (bijna) geregeld en enthousiast over ons bouwconcept? Maak dan een afspraak.
Afspraak maken
Vrijstaande meergeneratiewoning

De voordelen van een meergeneratiewoning

Het belangrijkste voordeel van een meergeneratiewoning is dat het verlenen van zorg een stuk makkelijker is. Ouderen kunnen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. De jongere generatie kan bijvoorbeeld helpen met klusjes. En andersom zijn er natuurlijk ook voordelen. De oudere generatie zorgt bijvoorbeeld voor de opvang van (klein)kinderen en huisdieren. Een meergeneratiewoning heeft ook financiële voordelen. Denk aan de woonlasten. Je woont beide op hetzelfde adres. Er is sprake van een gezamenlijk huishouden, waardoor je met een meergeneratiewoning verschillende kosten kan delen.

Inspiratiecalculaties mantelzorgwoning aanvragen

Wil je weten wat een mantelzorgwoning kost? Vraag gratis inspiratiecalculaties aan van gerealiseerde woningen. Zo kom jij weer een stapje dichterbij jouw ideale kangoeroe-, meergeneratie-, of mantelzorgwoning.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico