Button Text

WinWin woning

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met zonnepanelen

We begrijpen dat het in de huidige markt steeds moeilijker wordt om een huis te bouwen. Kavelprijzen en hypotheekrentes variëren, materiaalkosten stijgen: allemaal factoren die meespelen in je beschikbare budget.

Het inspiratiemodel WinWin biedt een mooi alternatief als je een beperkt budget hebt, maar toch vrijstaand wil bouwen. Betaalbaar, simpel en slim. De WinWin is te bouwen in verschillende stijlen, uit te breiden met pakketten om jouw ideale huis energiezuiniger en duurzamer te maken en is verkrijgbaar vanaf € 299.500,-

Goedkoop vrijstaand bouwen

Om keuzes makkelijker te maken en betaalbaar te kunnen bouwen is er bij dit concept, vergeleken met onze andere inspiratiemodellen, iets minder keuzevrijheid. Aan de kwaliteit van de woning verandert niets, maar door het gebruiken van standaardafmetingen kunnen we deze woning goedkoper opleveren. Een bijzonder mooie optie als je ruim, vrijstaand en betaalbaar wil bouwen.

Keuze uit vier stijlen

In de basis kan je kiezen voor vier verschillende stijlen: landelijk, eigentijds, modern en jaren '30.

De WinWin woning is standaard voorzien van een eigentijdse stijl. Hierbij krijgt de woning een bruine gevelsteen met zwarte elementen. Wil je liever een jaren 30 woning? Ook dat is mogelijk met de WinWin. De woning wordt dan voorzien van een rode gevelsteen, krijgt getimmerde bakgoten en een donker trasraam.

Ook wanneer je gecharmeerd bent van de landelijke bouwstijl zit je goed met de WinWin. Bij het landelijke pakket krijgt jouw WinWin de ultieme landelijke uitstraling. Denk hierbij aan roedes op de beglazing, luiken aan de kozijnen en lichte gevelstenen. Wanneer je kiest voor landelijk-modern dan heb je het beste van beide werelden, zowel modern als landelijk. Hierbij wordt de woning opgeleverd met wit gevelsauswerk, zwarte kozijnen en gemetselde oortjes.

Impressie van een WinWin woning met eigentijdse bouwstijl
Impressie van het vooraanzicht van een jaren '30 woning
Impressie van een landelijke WinWin woning
Vooraanzicht van een impressie van een landelijk moderne woning
  • Eigentijdse WinWin woning
  • Jaren '30 WinWin woning
  • Landelijke WinWin woning
  • Landelijk moderne WinWin woning

Perfecte gezinswoning

In de basis bevat de WinWin 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is het mogelijk om de woning te verlengen (60 cm of 120 cm) waardoor meer ruimte ontstaat welke je kan benutten in de slaapkamer of badkamer. Tevens is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren. De perfecte uitgangssituatie voor jou en je gezin.

Levensloopbestendige indeling

De WinWin woning is ook aan te passen tot een levensloopbestendige woning. Hierbij wordt er een aanbouw gebruikt om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren. Een betaalbare woning die gereed is voor de toekomst!

Vrijstaande witte WinWin woning

SelektLeven Extra WinWin woning

Wil je meer lezen over de WinWin woning en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Vraag deze gratis brochure aan inclusief prijzen en handige informatie!

Eigenschappen van een WinWin woning

Ontdek de verschillende eigenschappen die de WinWin woning in de basis heeft.

Detailfoto van de entree van een woning met aangebouwde carport
Inhoud
584m3
Basis goothoogte
2750 mm
Bouwtijd sleutelklaar
12-14 weken
Bouwtijd casco
10 weken
Basis dakhelling
55 graden
Slaapkamers
3 of 4
Verlenging
60 of 120 cm

Interieur inspiratie

Ontdek in de onderstaande slider allerlei interieurfoto's van WinWin woningen. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte in een WinWin woning. Met 600 m3 kan je namelijk allerlei kanten op.

Interieur van een keuken met kookeiland en barstoelen
Interieurfoto van een badkamer met ligbad
Keuken met deur naar de garage
Interieurfoto van een woonkamer met een hoekbank
Interieurfoto van een badkamer met dubbele wasbak en spiegel
Interieurfoto van woonkeuken met zithoek en eettafel
  • Keuken met ruim kookeiland
  • Badkamer met fijn ligbad
  • Een keuken met doorgang naar de garage
  • Woonkamer met ruime hoekbank
  • Badkamer met twee wasbakken
  • Ruime woonkeuken met zithoek en eettafel