Evenementen op 28 december

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle evenementen van SelektHuis op donderdag 28 december 2023. Verspreid door het hele land openen we de deuren voor jou. Alle evenementen vinden deze dag plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Bekijk hier alle evenementen

Heb je bouwplannen? Laat je 28 december inspireren door SelektHuis. Of je nu net begint met plannen maken, vragen hebt over kavels of meer wilt weten over materialen en technische installaties. Bij SelektHuis helpen we je graag verder. Met meer dan 40 jaar ervaring en jaarlijks meer dan 200 opgeleverde unieke woningen weet je zeker dat je met al je vragen aan het juiste adres bent. Wij zorgen voor koffie en vers gebakken oliebollen. Schrijf je snel in voor één van onderstaande evenementen!

Overzichtskaartje van de locaties van de evenementen op 28 december
Vooraanzicht van de woning van Open Huis Zeewolde
Achteraanzicht van de modelwoning in Dirksland
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico