Button Text
Inspiratiecalculatie
Eigentijds en landelijk huis
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 400k tot 500k
Laagbouw
Witte woning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Deze prachtige eigentijdse woning is casco gebouwd. Dat betekent dat de opdrachtgevers zelf de afbouw hebben verzorgd van hun ideale woning. Wil je weten welke details en keuzes er zijn doorgevoerd? Lees snel verder!

Vooraanzicht van een witte vrijstaande woning met twee dakkapellen
No items found.
Witte vrijstaande woning met zinken beplating op de dakkapellen
+
Voorzijde van een vrijstaande witte woning met unieke entree
+
Detailfoto van een bakgoot
+
Voorgevel van een witte woning met twee dakkapellen
+
Detailfoto van een dakkapel met zinken beplating
+
Vrijstaande witte woning met twee dakkapellen
+
No items found.

Indeling van de woning

Door de basis van deze woning met 0,60 meter te verlengen, heeft deze woning extra ruimte gekregen. Op de begane grond is een volledig naar eigen inzicht ingedeeld. Hierbij komen de woonkamer en keuken in één grote ruimte samen. Ook zijn er een bijkeuken en een werkkamer op de begane grond gecreëerd. Thuiswerken in deze woning is dus geen probleem.

De eerste verdieping heeft een praktische indeling voor het gezin. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Eén van de slaapkamers is extra royaal en heeft een eigen inloopkast. 

Door middel van een vlizotrap kom je op de zolder. Deze is niet hoog genoeg om als slaap- of werkkamer te gebruiken. De de zolder is daarom in gebruik als bergruimte. 

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een tweede verdieping
No items found.
  • Tijdens het koken aan het kookeiland kijk je mooi de tuin in
  • De dakkapellen geven meer ruimte aan 2 slaapkamers

Details & uitbreidingen

De combinatie van het witte gevelsauswerk en de donkere tinten van de dakpannen en kozijnen, geeft de woning een authentieke uitstraling. De omlijsting van de voordeur en de dakkapellen met zinken beplating geven deze woning nog meer karakter. Het materiaal- en kleurgebruik zorgt voor en uniek plaatje.

Daarnaast zijn er twee dakkapellen geplaatst om meer ruimte te creëren op de eerste verdieping. Ook is er gewerkt met luxe gevelstenen en hebben de opdrachtgevers gekozen voor een hefschuifpui. Deze is aan de zijkant van de keuken geplaatst. Zo is de tuin makkelijk te bereiken.
Dakkapel met zinken beplating
Woning verlengen met 0,60 meter
Luxe voordeur
Kozijnaanpassingen
Twee dakkapellen
Hefschuifpui
Luxe gevelstenen

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Vooraanzicht van een witte vrijstaande woning

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.