Heb je een kavel? We helpen je graag verder!

Wij zijn al ruim 40 jaar je ideale huizenbouwer

Plan een vrijblijvende afspraak

Wanneer je een kavel hebt, weet je met welke bouwvoorschriften je rekening moet houden. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale woning. We bouwen ieder jaar ruim 300 woningen en zetten onze ervaring in om ervoor te zorgen dat je optimaal profiteert van de mogelijkheden van jouw kavel. Plan een afspraak en ontvang een offerte zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Plan vrijblijvend een afspraak

Waarom bouwen met SelektHuis?

Bij de zoektocht naar een geschikte aannemer kom je veel partijen tegen. Waarom moet je dan voor SelektHuis kiezen? Omdat je bij ons profiteert van meerdere voordelen; vaste contractprijzen, vrije indeling en compleet ontzorgd bouwen. SelektHuis heeft voor alle stappen in het bouwproces experts in huis. Met ons slimme bouwsysteem bouwen we snel en voordelig, kwalitatief hoogwaardige woningen. En dat alles zonder zorgen.

Bouwen met SelektHuis

Inspiratiecalculaties aanvragen

Doordat je een kavel in bezit hebt, weet je ook met welk bouwbudget je rekening moet houden. Om een goed beeld van de kosten te krijgen, kun je gratis inspiratiecalculaties aanvragen van onze gerealiseerde woningen. Vraag ze aan, vergelijk ze en ontdek de mogelijkheden van jouw bouwbudget. Binnen enkele minuten in je mailbox.

Calculaties aanvragen

Woonmagazine SelektLeven

Wil je alle relevante informatie en inspiratie in één naslagwerk? Vraag dan ons woonmagazine SelektLeven aan. Ruim 100 pagina’s aan relevante informatie wanneer je een vrijstaande woning wilt bouwen. Denk aan klantverhalen, inspirerende woningen en meer informatie over ons bouwsysteem. Ook ontvang je een handige prijslijst.

Woonmagazine SelektLeven aanvragen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico