Wij werken weinig met zware machines. Onze stikstofuitstoot is erg laag door onze efficiënte bouwmethode. Alle vele onderzoeken van SelektHuis hebben aangetoond dat ons bouwmethode een bouwvergunning niet in de weg staat.
Hoe gaat SelektHuis om met de stikstof regelgeving?
Soms loop je tijdens de zoektocht naar het vormgeven van jouw bouwplannen tegen vragen aan. In deze veelgestelde vraag leggen we uit waarom het stikstofbeleid van de overheid geen problemen hoeft te veroorzaken voor jouw nieuwbouwplannen.
De stikstof problematiek roept vragen op over de toekomst van onze bouwprojecten. Wij kunnen ons voorstellen dat jouw bouwplannen hierdoor onzeker worden. Die onzekerheid is nergens voor nodig. Kortweg kunnen we stellen dat deze ontwikkelingen vaak geen directe invloed op jouw bouwplannen heeft. We leggen je uit waarom.
Stikstofdepositie
Sinds 29 mei 2019 zouden alle projecten getoetst moeten worden op hun stikstofdepositie om aan de Europese regelgeving te kunnen voldoen. Ook bij de particuliere bouw moet voor elk project een stikstofberekening gemaakt worden om inzicht te krijgen op de invloed/toename van de stikstofdepositie op Natura 2000-gebieden.
Voor projecten buiten Natura2000 gebieden is dit geen probleem. Het enige dat wellicht nodig is, is een extern onderzoek naar de stikstofemissie. En ook deze regelen wij voor je.
Waarom SelektHuis vaak voldoet aan de stikstof norm
- Wij werken weinig met zware machines
- Onze stikstofuitstoot is erg laag door onze efficiënte bouwmethode
- Alle vele onderzoeken van SelektHuis hebben aangetoond dat ons bouwwijze een bouwvergunning niet in de weg staat
Geen zorgen. Bij ons zit je goed.