Button Text
Alle veelgestelde vragen

Hoe kan ik een woning van SelektHuis bekijken?

Er zijn meerdere manieren om een SelektHuis woning in het echt te bekijken. Zo organiseren we Open Huizen bij pas opgeleverde woningen, hebben we een modelwoning die je kan bezichtigen en kan je een referentielijst opvragen met SelektHuis woningen bij jou in de buurt.

Wil je een eigen vrijstaand huis laten bouwen? En ben je op zoek naar meer informatie over nieuwbouw? Soms wil je tijdens je zoektocht gewoon zien hoe anderen bouwden. Daarom krijgen we vaak de vraag hoe je een woning van SelektHuis kan bekijken. In deze veelgestelde vraag leggen we uit hoe je een woning van SelektHuis in het echt kunt bekijken.

Bij het maken van bouwplannen komt er veel op je pad. Allereerst ga je aan de slag met het in kaart brengen van de wensen die je voor je woning hebt. Ondertussen ga je op zoek naar een bedrijf dat de woning voor jou kan bouwen.

Een huis bouwen wordt tastbaar

In deze fase is alles nog mogelijk en ongrijpbaar. Daarom kan het fijn zijn om inspiratie op te doen bij andere woningen. Je ontdekt wat handig is in het ontwerp. Maar je ervaart ook het afwerkingsniveau en kwaliteit van het bouwbedrijf. Tijdens het maken van jouw bouwplannen is het daarom altijd een goed idee om eens woning van het bouwbedrijf te gaan bekijken.

Bij SelektHuis zijn we trots op ons werk. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om een SelektHuis woning te bekijken. Dit kan een pas opgeleverde woning zijn die wij open stellen voor bezichtiging of een huis waar de opdrachtgevers al jaren met plezier wonen. Ook hebben we een eigen modelwoning in Dirksland die een aantal keer per jaar geopend is op zaterdagochtend.

Rondlopen door een pas opgeleverde woning

Nog altijd merken we dat zelf door een woning lopen het beste beeld van een woning geeft. Op deze manier ervaar je indeling, materialen en zie je wat verschillende afwerkingsniveaus inhouden. Daarom organiseren wij regelmatig Open Huizen. Tijdens een Open Huis zetten wij de deuren van een pas opgeleverde woning open zodat jij op je eigen manier rond kunt wandelen en inspiratie kunt opdoen. Ook krijg je een goed beeld van de technische installaties die we gebruiken bij onze vrijstaande woningen.

Referentielijst

Helaas kan het voorkomen dat er geen Open Huis bij jou in de buurt is. Gelukkig bouwen wij zo’n 260 woningen per jaar en staat er dus altijd één bij jou in de buurt. Advies & Verkoop kan jou de adressen geven van deze woningen om zelf eens op pad te gaan langs deze woningen. Wil je ook zo’n referentielijst ontvangen? Bel dan Advies & Verkoop op 0548 537 555. 

Modelwoning

Ook hebben we een eigen modelwoning in Dirksland. Deze is een aantal keer per jaar geopend op zaterdagochtend. Check de evenementen pagina voor meer informatie over het eerstvolgende evenement bij de modelwoning.

No items found.