Button Text
Alle veelgestelde vragen

Ik droom al jaren van het bouwen van mijn eigen vrijstaande woning. Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe gaat het bouwen van een vrijstaande woning in zijn werk? SelektHuis biedt ruime mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis. Alles begint met een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs. 

Een vrijstaande woning op een kavel bouwen is een droom die in steeds meer Nederlandse gemeenten mogelijk wordt gemaakt. SelektHuis biedt ruime mogelijkheden voor het bouwen van een vrijstaand huis. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden van het laten bouwen van jouw ideale vrijstaande woning.

Persoonlijk gesprek

Wil je graag weten wat er mogelijk is? Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we je volledig over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning binnen het bestemmingsplan van jouw kavel. Heb je nog geen kavel? Ook dan ben je zeker welkom voor een persoonlijk gesprek om je bouwplannen concreter te maken. Al tijdens de eerste gesprekken komen zaken als ontwerp, prijzen, materiaal en bouwtijd aan bod. Binnen de bouwmethode van SelektHuis heb je de volledige vrijheid om elke bouwactiviteit in eigen beheer uit te voeren. SelektHuis helpt je bij het kiezen van jouw ideale woning. Van daaruit kijken we naar de situering op de kavel en de materialen. Kortom: alles wat met bouwen te maken heeft.

Specialisten

SelektHuis is door heel Nederland dé specialist in het bouwen van vrijstaande woningen. Met 6 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. Met behulp van onze bewezen bouwmethode vertalen wij jouw wensen naar jouw ideale woning. Kies daarom voor SelektHuis en profiteer van onze jarenlange ervaring met het bouwen van een woning op een eigen kavel.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van een vrijstaande woning door SelektHuis? Neem dan eens contact op met Advies & Verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

No items found.