Button Text
Alle veelgestelde vragen

Kan ik een huis in de vrije sector bouwen met SelektHuis?

Wil je bouwen in de vrije sector? Het bouwen van jouw ideale woning samen met Selekthuis maakt wonen volgens jouw wensen mogelijk. In de vrije sector kies je namelijk zelf wie jouw huis ontwerpt en bouwt.

Wil je bouwen in de vrije sector? Het bouwen van jouw vrijstaande woning samen met Selekthuis maakt wonen volgens jouw wensen mogelijk. In de vrije sector kies je namelijk zelf wie jouw huis ontwerpt en bouwt. Je bent niet gebonden aan een bepaalde aannemer, architect of projectontwikkelaar. Wanneer je kiest voor bouwen in de vrije sector, wordt prachtig wonen en eindeloos genieten werkelijkheid.

Jouw ideale woning

Bouwen in de vrije sector heeft dus veel voordelen. Zo bepaal je binnen de gemeentelijke bebouwingsvoorschriften over:

  • de vormgeving
  • de afmetingen
  • de indeling

Met onze inspiratiemodellen als geraamte, kun je samen met de adviseur alle woonwensen in kaart brengen en jouw eigen unieke woning realiseren. We hebben bovendien op onze hoofdvestiging in Rijssen een tekenkamer. Hier komen onze woningen tot leven en start de realisatie van honderden ideale woningen. 

Wij regelen daarnaast ook de vergunningsaanvraag voor je. Ons streven is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kun je je bezig houden met alle andere zaken, zoals kiezen van de materialen, je interieur, de deuren en dakpannen bijvoorbeeld.

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis? Neem dan contact op met het Advies & Verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

No items found.