Button Text
Alle veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen sanitair kiezen?

Een belangrijk onderdeel van je woning is het sanitair van de badkamer en toilet. Bij SelektHuis heb je drie keuzes voor het leveren het installeren van je sanitair. Via SelektHuis, via een lokale partner of via een zelf gekozen partij. Sanitair en tegelwerk zit bij de basis prijs inbegrepen (bij een sleutelklare oplevering).

Een belangrijk onderdeel van je vrijstaande woning is het sanitair van de badkamer en toilet. Deze is bij SelektHuis inclusief. Dat betekent dat we de woning in een sleutelklare afwerking opleveren met een complete badkamer en toilet. Maar betekent dit ook dat je zelf geen keuze meer hebt in het tegelwerk, de materialen en de indeling van de badkamer? Natuurlijk niet. We leggen je kort uit hoe het werkt.

3 keuzes

Bij SelektHuis kies je tussen 3 opties wanneer het aankomt op sanitair en tegelwerk. Ten eerste kan je het via SelektHuis laten leveren en installeren. Ten tweede kan je het via een lokale partner laten leveren en installeren. En ten derde kan je het ook via een zelf gekozen partij laten leveren en installeren. De derde optie is alleen mogelijk bij een casco oplevering van jouw ideale woning.

Optie 1: via SelektHuis

In de basis hebben we bij SelektHuis ruime stelposten opgenomen voor sanitair en tegelwerk. Het standaard sanitair en tegelwerk is compleet en bestaat uit luxe elementen van Villeroy & Boch en Grohe. 

Wil je luxere elementen om je sanitair en tegelwerk te upgraden? Ook dat is zeker mogelijk. Hiervoor betaal je een meerprijs ten opzichte van de basis. 

Optie 2: via een lokale partner

Wil je zelf de volledige vrijheid om jouw ideale badkamer samen te stellen? Ga dan naar de showroom van één van onze lokale partners. Al onze vestigingen werken samen met vaste lokale partners. Hierdoor kan de desbetreffende partner snel schakelen. Het tekenwerk en de bijbehorende planning wordt bijvoorbeeld een op een gedeeld met de lokale partner.

Kies je voor deze optie? Dan krijg je de in de offerte opgenomen stelposten van het sanitair en tegelwerk uit de basis van ons terug.

Optie 3: casco

Wil je maximale vrijheid hebben in alle keuzes die je maakt voor je badkamer en toilet? Ga dan voor een casco oplevering van je badkamer. Na oplevering van de woning, kan je zelf de badkamer en het toilet afbouwen. Bij een casco oplevering leveren wij de badkamer en het toilet op met een centraal afgedopt leidingwerk. 

Aandachtspunten en tips bij een casco oplevering:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het inmeten
  • De dekvloer wordt ruw afgesmeerd (niet op hoogte)
  • De leidingen worden centraal afgedopt
  • De plaatsingen en installatie vindt na oplevering plaats

No items found.