Inloopochtend Modelwoning Dirksland

Wil je modelwoningen bekijken? Kom langs in Dirksland. Hier staat namelijk onze SelektHuis modelwoning. De modelwoning is iedere maand op één zaterdag geopend. Een bezoek is vrijblijvend én waardevol wanneer je bouwplannen hebt. Je hoeft je alleen maar aan te melden.

Direct aanmelden

Wanneer modelwoningen bekijken?

Een bezoek aan de modelwoning kan in diverse fases nuttig zijn. In het beginstadium is het handig om inspiratie op te doen en om een gevoel te krijgen bij afmetingen en ruimtes. In een later stadium kan een bezoek aan de modelwoning nuttig zijn om je verder te verdiepen in materiaalkeuzes, de bouwmethode en opties zoals een aanbouw of dakkapel. Een bezoek aan de modelwoning mag eigenlijk niet ontbreken in jouw reis naar je ideale woning.

Meld je aan en kom langs in de modelwoning!

7 oktober 2023
Aanmelden
11 november 2023
Aanmelden
9 december 2023
Aanmelden
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico