Button Text
Nieuwsoverzicht

Overname bouwbedrijf B.Desaunois

Directie van SelektHuis en Desaunois

SelektHuis heeft op 26 oktober 2023 Bouwbedrijf B. Desaunois overgenomen. Desaunois is net als SelektHuis actief in de particuliere (half-)vrijstaande woningbouw op vrije kavels. 

Door de krachten te bundelen leveren Desaunois en SelektHuis de komende jaren een belangrijke bijdrage aan de woningbouwopgave met de bouw van kwalitatief hoogwaardige, duurzame woningen naar de wensen van de klant.

[anchor name="SelektHuis en Bouwbedrijf B.Desaunois bundelen krachten" submenu="true"]

SelektHuis en bouwbedrijf B.Desaunois bundelen krachten

Bouwbedrijf B. Desaunois, gevestigd te Zwaagdijk-Oost, bouwt ongeveer 80 vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen per jaar vanuit inspiratiemodellen die worden aangepast naar de wensen van de klant. Desaunois is de afgelopen jaren onder leiding van Bart Desaunois uitgegroeid tot een leidende speler op dit gebied in Noord-Holland. Desaunois past met haar cultuur, focus en bouwproces uitstekend in de strategie van SelektHuis. Door de samenwerking ontstaat een marktleidende speler in de niche van vrijstaande woningen op vrije kavels in Nederland.

Bart Desaunois, DGA Bouwbedrijf B. Desaunois: “Na 27 jaar de onderneming te hebben geleid, werd het tijd om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe partner voor de toekomst. In SelektHuis hebben wij die partner gevonden waarbij wij het vertrouwen hebben dat onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers in goede handen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de continuïteit van Desaunois als onderdeel van SelektHuis uitstekend is geborgd en dat beide bedrijven samen sterker zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met het team van SelektHuis verder te bouwen aan de toekomst van beide bedrijven”.

Luuk Nijman, Commercieel Directeur SelektHuis: “De overname van Desaunois is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie. In Noord-Holland ligt een grote opgave voor woningbouw. Door de overname van Desaunois verstevigen wij onze marktpositie met een lokale vestiging en kunnen wij opdrachtgevers in Noord-Holland nóg beter van dienst zijn. Het delen van kennis tussen de bedrijven stelt ons in staat om ons prefab bouwconcept van duurzame woningen samen verder door te ontwikkelen”.

Heb je vragen over deze overname? Neem dan gerust contact met ons op.

[anchor name="Over bouwbedrijf B.Desaunois" submenu="true"]

Over bouwbedrijf B. Desaunois

Bouwbedrijf B. Desaunois B.V. bouwt en verkoopt vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen, veelal vanuit inspiratiemodellen die worden aangepast naar de wensen van de klant. Sinds de oprichting in 1890 heeft Desaunois zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de nichemarkt voor (half)vrijstaande huizen voor particuliere opdrachtgevers in Noord-Holland en omgeving. Het kantoor en magazijn van Desaunois is gevestigd in Zwaagdijk-Oost waar ook de showroom is voor de ontvangst van opdrachtgevers. Er werken ca. 75 vakmensen voor Desaunois en in 2022 realiseerde Desaunois circa € 27 mln. omzet.

No items found.

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot