Button Text
Nieuwsoverzicht

Samenwerking Woonwensfabriek en SelektHuis

Foto van directeuren van SelektHuis en de Woonwensfabriek

Luuk Nijman (Algemeen Directeur SelektHuis), Fred Mol (Technisch Directeur SelektHuis) en Arjan Lamberink (Directeur Woonwensfabriek) hebben op 5 juli 2024 een samenwerkingsovereenkomst getekend inzake het realiseren van vrijstaande woningen van Woonwensfabriek door SelektHuis.

Woonwensfabriek ontwerpt en verkoopt in samenwerking met haar partners vanuit 4 verkooppunten in heel Nederland bouwplannen voor de particuliere en projectmatige markt. Deze ontwerpen worden vervolgens door meerdere bouwpartners gerealiseerd voor de klanten van Woonwensfabriek.

Arjan Lamberink: "Desondanks zijn er nog steeds een aantal regio's waar wij geen bouwpartners hebben, daarnaast zijn wij op zoek naar de volgende stap in procesoptimalisatie en marktaandeel. Met SelektHuis hebben wij een ervaren, multidisciplinaire bouwpartner in huis en kunnen wij deze stappen nu gaan zetten voor zowel de kavelbouw als de invulling van kleinschalige restlocaties. Persoonlijk ben ik erg blij met deze nieuwe samenwerking waarmee wij volenergie de volgende fase in gaan!"

"Bouwen met SelektHuis is zorgeloos bouwen. We nemen al het werk uit handen. Dat kunnen we doen omdat we alle experts in eigen huis hebben. Van energiespecialist en architect tot timmerman en constructeur. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kan Woonwensfabriek voor een groot deel van de woningen sneller schakelen. We verwachten vanaf volgend jaar al te kunnen starten met de bouw van de allereerste woningen die door Woonwensfabriek zijn verkocht. Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en zien samen vol vertrouwen de toekomst tegemoet." aldus Luuk Nijman.

Samenwerking SelektHuis en Woonwensfabriek
No items found.

Woonwensfabriek, een initiatief van Lamberink Bouwcoördinatie, heeft in de afgelopen 35 jaar samen met haar partners ruim 2.700 kavelbouwers ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van hun droomhuis. Woonwensfabriek ontwerpt en verkoopt niet alleen bouwplannen op maat, maar ontzorgd met haar label Woongereed de klant desgewenst tot en met de verhuizing, een uniek concept in Nederland.

SelektHuis is marktleider in de vrijstaande woningmarkt. Vanuit 7 regionale vestigingen worden er al ruim 40 jaar vrijstaande woningen door het hele land gebouwd. Altijd uniek, altijd 100% maatwerk met een vaste contractprijs en volledige indelingsvrijheid. De samenwerking beperkt zich niet tot de bouw van particuliere woningen.

Woonwensfabriek en SelektHuis zijn samen ook in staat woningen te realiseren in kleinschalige projecten op restlocaties. Hierbij kunnen ook maatwerkdiensten worden afgenomen, van initiatie, analyse en advies, herbestemmen tot verkoopondersteuning van kavels, ontwikkeling en realisatie. Beide partijen hebben hier reeds jarenlange ervaring in.

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot