Button Text
Nieuwsoverzicht

SelektHuis dit najaar aanwezig op twee beurzen

Beursstand met grote oranje balie en hangende banner

Dit najaar is SelektHuis tegelijk aanwezig op twee grote beurzen. Van vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober vind je ons zowel op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht als op de Huis en Woonbeurs in de Evenementenhal Hardenberg.

Een unieke kans om ons op verschillende locaties te ontmoeten en je vragen te stellen over het bouwen van een vrijstaande woning.

[anchor name="Beurs Eigen Huis - Utrecht" submenu="true"]

Beurs Eigen Huis - Utrecht

In de Jaarbeurs in Utrecht nemen we deel aan de Beurs Eigen Huis, hét evenement voor wie plannen heeft om een huis te bouwen of te verbouwen. Onze adviseurs staan klaar op stand B1.02 om met je mee te denken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een woning die volledig op jouw wensen is afgestemd? We geven je graag een persoonlijk advies en laten je zien wat er allemaal mogelijk is met een vrijstaande woning van SelektHuis.

[anchor name="Huis en Woonbeurs - Hardenberg" submenu="true"]

Huis en Woonbeurs - Hardenberg

In Hardenberg vind je ons op de Huis en Woonbeurs, standnummer 428. Deze beurs is dé plek voor wie zich oriënteert op wonen en bouwen in de regio. Ook hier staan onze adviseurs voor je klaar met inspirerende voorbeelden en praktische tips. Of je nu nog in de droomfase zit of al concrete plannen hebt, ook in Hardenberg denken we graag met je mee over hoe je jouw ideale woning kunt realiseren.

Een medewerker van SelektHuis in gesprek met klanten bij de beurs
Vrouw en kind zitten samen in de woonkamer
No items found.

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot