Button Text
Nieuwsoverzicht

Winnaars waardebon bol.com

Afbeelding van een waardebon van bol.com

Bedankt voor jullie deelname aan ons klantonderzoek. Dit onderzoek heeft bijna 500 deelnemers aangetrokken en daar zijn we heel erg blij mee. Als dank voor jullie deelname hebben we onder de deelnemers een Bol.com waardebon verloot. Inmiddels hebben we een winnaar; Jan en Jolanda uit Dirksland. Van harte gefeliciteerd, jullie zijn de gelukkige winnaars!

Een mooie prijs om iets tofs te kopen op Bol.com. We willen graag alle deelnemers bedanken voor jullie waardevolle feedback en deelname aan het onderzoek. Dankzij jullie kunnen wij blijven groeien en onze dienstverlening optimaliseren. Blijf ons volgen, want er staan nog meer spannende initiatieven op de planning.

No items found.

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan onze gratis brochure SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot