Detailfoto van een betonnen raamdorpel

Historie

Het verhaal en de mensen achter SelektHuis. Lees hier meer over het ontstaan van ons prachtige bouwbedrijf dat al tientallen jaren, elke dag weer, bouwt aan unieke droomhuizen van onze opdrachtgevers.

Afbeelding van een beekje in een groen landschap

Hoe het begon

In 1980 starten de broers Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar. Vanaf het begin kiezen zij al voor een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld waardoor zij complete bouwplannen kunnen ontwikkelen. Midden jaren '80 willen ze een betaalbare woning in de markt zetten die voor iedereen bereikbaar is. Belangrijke uitgangspunten zijn een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en continu werken aan professionaliteit.

Het merk SelektHuis is een feit. Naast de hoofdvestiging in Rijssen, werden in 1985 de vestiging in Moordrecht, in 1993 Sneek, in 1997 Tholen, in 2006 Amersfoort en in 2012 Hedel geopend.

Waarom SelektHuis

SelektHuis staat voor traditionele bouw met een ‘open mind’ voor de toekomst. We blijven werken aan verbeteringen van product en proces en we blijven onszelf ontwikkelen. Uiteindelijk profiteren onze klanten mee van deze visie door een goede prijs/ kwaliteit verhouding, korte bouwtijden en de mogelijkheid om het hele traject uit handen te geven. SelektHuis begeleid namelijk ook de hele papierwinkel van vergunning tot oplevering.

Verkoopadviseur met twee klanten in de showroom
De werkplek van een van de tekenaars van SelektHuis

Het SelektTeam

Liefde voor het vak en aandacht voor elk detail! Dat kunnen we van al onze medewerkers wel zeggen. Naast onze adviseurs, verkoopbinnendienst medewerkers en alle andere kantoortoppers, hebben wij ook tekenaars en ontwerpers in dienst. Onze tekenaars denken met je mee bij het vastleggen van uw wensen en laten een droomhuis tot leven komen. Ook in de Prefab en op de bouw lopen onze eigen vakmensen rond. Met passie bouwen zij elke dag aan een droomhuis. Ze denken niet alleen in stenen, dakpannen en materialen, maar zien de toekomstige bewoners. Het opleveren van een droomhuis is dan elke keer weer een feestje!

Meer over SelektHuis

Medewerkers die werken aan een bouwtekening
Over ons
De werkplek van een van de tekenaars van SelektHuis
Kom bij ons werken!
Service medewerker werkt aan een dakgoot
Service en Garanties
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico