Detailfoto van een betonnen raamdorpel

Historie

We vertellen je graag meer over onze historie en de ervaring die we de afgelopen veertig jaar hebben opgedaan. Ervaring die onze medewerkers iedere dag opnieuw inzetten om het ideale huis van jou als opdrachtgever te bouwen.

Afbeelding van een beekje in een groen landschap

Meer dan 40 jaar ervaring

In 1980 startten de broers Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar. Ze kozen direct voor een intensieve samenwerking met verschillende bouwdisciplines, waardoor ze al gauw complete bouwplannen konden ontwikkelen. Het doel: een betaalbare vrijstaande woning in de markt zetten, die voor bijna iedereen bereikbaar is. De basis hiervoor vormden een strak logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en het nooit stoppen met ontwikkelen.

Het merk SelektHuis was geboren. Naast de hoofdvestiging in Rijssen, opende SelektHuis de jaren daarna vestigingen in Moordrecht (1985), Sneek (1993), Tholen (1997), Amersfoort (2006) en Hedel (2012). Het bedrijf groeide uit tot marktleider, met inmiddels meer dan 8000 gebouwde woningen en 350 gecertificeerde professionals in dienst.

Waarom SelektHuis

Bij SelektHuis bouwen we op een traditionele manier, met een modern randje. Traditioneel bouwen betekent dat we de woning op de bouwplaats steen voor steen metselen. Het is een ambachtelijke manier van bouwen. Onze vakmensen zijn er dan ook van doordrongen dat ze niet zomaar een huis bouwen, maar het nieuwe ideale thuis van de toekomstige bewoners.

We werken constant aan de verbetering en ontwikkeling van onze mensen, ons materiaal en onze diensten. Daardoor krijg je als opdrachtgever alleen het beste van het beste, voor de meest voordelige prijs en met korte bouwtijden. Daarnaast nemen we je ook alle administratie uit handen, zodat je je met name kunt richten op de leuke kanten van het bouwen van een eigen huis.

Verkoopadviseur met twee klanten in de showroom
De werkplek van een van de tekenaars van SelektHuis

Onze mensen

We hebben ruim 260 medewerkers in dienst, in allerlei disciplines. Van timmerman en adviseur tot BENG-specialist en architect. Zo zorgen we in ieder deel van het proces voor hoge kwaliteit, wat bijdraagt aan jouw wooncomfort. Onze mensen hebben liefde voor hun vak en aandacht voor ieder detail. Vol passie bouwen zij elke dag aan de ideale woning van onze opdrachtgevers.

Meer over SelektHuis

Medewerkers die werken aan een bouwtekening
Over ons
De werkplek van een van de tekenaars van SelektHuis
Kom bij ons werken!
Service medewerker werkt aan een dakgoot
Service en Garanties
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico