De Open Dagen zijn veruit ons populairste evenement. En dat is niet voor niets. Want voor iedereen met bouwplannen openen we twee keer per jaar onze deuren. Kom langs op vrijdag 13 september of zaterdag 14 september voor heel veel inspiratie in en rondom onze hoofdvestiging in Rijssen!

Neem deel aan een interactieve rondleiding in onze prefabhallen, ga in gesprek met één van onze adviseurs, krijg financieel advies van de Rabobank of bezoek één van onze partners op het inspiratieplein.

Ga je liever actief aan de slag? Neem dan deel aan onze workshop 'Ontwerp je ideale woning' en kruip in de huid van een architect. Samen met onze ontwerpers ga je zelf aan de slag om jou ideale woning vorm te geven.

Handig om te weten

Al met al zijn onze Open Dagen een compleet dagje uit. Daarom willen we benadrukken om hier rekening mee te houden in de tijd. Uit ervaring weten we dat bezoekers al gauw 3-4 uur nodig hebben om alle onderdelen van het programma te ervaren. En geloof ons; je wilt niets missen! Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over alles wat er te beleven valt. Liever direct aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier!