Goedkoop vrijstaand bouwen

Om keuzes makkelijker te maken en betaalbaar te kunnen bouwen is er bij dit concept, vergeleken met onze andere inspiratiemodellen, iets minder keuzevrijheid. Aan de kwaliteit van de woning verandert niets, maar door het gebruiken van standaardafmetingen kunnen we deze woning goedkoper opleveren. Een bijzonder mooie optie als je ruim, vrijstaand en betaalbaar wil bouwen.

Wil je weten wat de woning kost? Vraag dan hier de gratis SelektLeven Extra WinWin aan! Deze krijg je toegestuurd in combinatie met het inspiratiemagazine SelektLeven.

Keuze uit 4 stijlen

In de basis kan je kiezen voor vier verschillende stijlen: landelijk, eigentijds, modern en jaren '30.

Eigentijds. In de basis is de WinWin woning voorzien van een eigentijdse stijl. Hierbij krijgt de woning een bruine gevelsteen met zwarte elementen.

Jaren 30. Wil je liever een jaren 30 woning? Ook dat is mogelijk met de WinWin. De woning wordt dan voorzien van een rode gevelsteen, krijgt getimmerde bakgoten en een donker trasraam.

Landelijk. Ben je gecharmeerd van de landelijke bouwstijl? Bij het landelijke pakket krijgt jouw WinWin de ultieme landelijke uitstraling. Denk hierbij aan roedes op de beglazing, luiken aan de kozijnen en lichte gevelstenen.

Landelijk-modern. Kies je voor landelijk-modern? Dan heb je het beste van beide werelden, zowel modern als landelijk. Hierbij wordt de woning opgeleverd met wit gevelsauswerk, zwarte kozijnen en gemetselde oortjes.

  • Opslaan in mijn moodboard Impressie van de WinWin woning in jaren 30 stijl
  • Opslaan in mijn moodboard Impressie van de WinWin woning in landelijk moderne stijl
  • Opslaan in mijn moodboard Impressie van het laagbouw basismodel WinWin
  • Opslaan in mijn moodboard Impressie van de WinWin woning in landelijke stijl

Gezinswoning

In de basis bevat de WinWin 3 slaapkamers en een badkamer. Verder is het mogelijk om de woning te verlengen (60 cm of 120 cm) waardoor meer ruimte ontstaat welke je kan benutten in de slaapkamer of badkamer. Tevens is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren. De perfecte uitgangssituatie voor jou en je gezin.

Levensloopbestendig

De WinWin woning is ook aan te passen tot een levensloopbestendige woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. De mogelijkheden voor een levensloopbestendige betaalbare woning kun je bespreken met jouw adviseur.

Download de plattegronden

Eigenschappen WinWin

Inhoud
584 m3
Basis goothoogte
2750 mm
Bouwtijd sleutelklaar
12-14 weken
Basis nokhoogte
9050 mm
Bouwtijd casco
10 weken
Basis dakhelling
55 graden
Slaapkamers
3 of 4
Verlenging
60cm of 120cm

Blog
Huis bouwen in jaren '30 stijl?
Impressie van een WinWin woning met jaren 30 stijl
Blog
Betaalbaar bouwen: levensloopbestendig
Impressie van een levensloopbestendige WinWin woning
Blog
Hoeveel kost het om een huis te bouwen?
Impressie van het basismodel WinWin in de basis bouwstijl

SelektLeven Extra WinWin

Wil je meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Vraag dan onze SelektLeven Extra WinWin aan, een woningbrochure vol informatie over de WinWin. Met een handig stappenplan, afwerking checklist én heldere prijzen!

  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico