Detailfoto van zonnepanelen op een schuurwoning

Comfortabel en energiezuinig wonen

We werken bij SelektHuis al jaren met de beste materialen en installaties voor een duurzaam resultaat. Dat is goed voor het milieu, je bespaart er flink mee op je energieverbruik en het verhoogt het wooncomfort in je woning. Een "SelektHuis" is standaard voorzien van energielabel A+++. In dit blog vertellen we je meer over hoe SelektHuis jouw ideale woning energiezuinig en comfortabel bouwt.

Hoge isolatiewaarde en hoog comfort

De thermische schil en de verschillende systemen en technieken zorgen voor een hoge isolatiewaarde (A+++). Een hoge isolatiewaarde houdt in dat je vrijstaande woning beter geïsoleerd is tegen warmte en kou, maar ook tegen geluid. Je woning is dus een stuk comfortabeler dan een woning met een lagere isolatiewaarde. Dat is fijn wonen!

Detailfoto van de thermische schil van een woning
Impressie van de werking van een vloerverwarming en verkoeling

Vloerverwarming en vloerverkoeling

De woning wordt voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en in de badkamer. Ook wordt de woning voorzien van vloerkoeling. Op de verdieping wordt de koeling geregeld aan de hand van hybride convector radiatoren. Je kan je woning niet alleen verwarmen, maar dus ook koelen. Wel zo handig tijdens warme zomers. Dat betekent dat je in zomer en winter altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur hebt. Zo wordt jouw huis echt een thuis.

Gratis brochure aanvragen

Meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLeven aan. Hierin vind je uitgebreide informatie over de verschillende inspiratiemodellen, bouwstijlen en mogelijkheden. Daarnaast ontvang je direct de meest recente prijslijst.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico