Button Text
Blogoverzicht

Ontwerp van de maand juni

Blog
Vooraanzicht van een klassiek landelijke woning met aanbouw

Houd je van klassiek landelijke woningen? Dan hebben we weer een prachtig ontwerp voor je. Laat je inspireren door deze klassieke woning met mooie details.

[anchor name="Klassieke landelijke bouwstijl" submenu="true"]

Klassiek landelijke bouwstijl

Deze vrijstaande woning is ontworpen voor een kavel in een landelijke omgeving. Daarom is het extra belangrijk dat de woning hier perfect op aansluit. En dat hebben onze ontwerpers goed begrepen. Deze woning heeft namelijk een rijk gedetailleerd klassiek landelijke karakter meegekregen.

[anchor name="Onze ontwerper over deze woning" submenu="true"]

Onze ontwerper over deze woning

Onze ontwerper Christiaan zegt hier het volgende over:

'Het is een klassiek vormgegeven woning met veel details en verfijning aan de woning. Zoals gevelankers, sierklossen, stalraampjes en de bijbehorende gemetselde poeren bij de inrit. Door de combinatie van het luxe metselwerk en de houten gevelbekleding heeft de woning een mooie samenhang en is het een evenwichtig historiserende woonvorm.'

Achteraanzicht van een klassiek landelijke woning met aanbouw
Plattegrond van de indeling van de begane grond
Plattegrond van de indeling van de eerste verdieping
Plattegrond van de indeling van de tweede verdieping
No items found.
  • Begane grond
  • Eerste verdieping
  • Tweede verdieping (zolder)

[anchor name="De indeling van de woning" submenu="true"]

Indeling van de woning

Deze laagbouw woning heeft drie woonlagen: de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping. Op de begane grond heeft de woning een grote woonkeuken. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht op de achtertuin. In de aanbouw van de woning is een bijkeuken gerealiseerd. Vanuit de entree loop je de trap op naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Eén van deze slaapkamers is ontworpen met ensuite inloopkast. Daarnaast is er een badkamer gerealiseerd op de eerste verdieping. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. De tweede verdieping is perfect geschikt voor het realiseren van extra bergruimte.

In de slider hierboven vind je de plattegronden van deze woning.

[anchor name="Afwerkingsniveau" submenu="true"]

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

[anchor name="Ook wonen in een ontwerp van de maand?" submenu="true"]

Ook wonen in een ontwerp van de maand?

Wil jij ook wonen in zo'n prachtige woning? Dat kan. Bij SelektHuis helpen we je graag verder richting jouw ideale vrijstaande woning. Je kan een vrijblijvende afspraak plannen met één van onze adviseurs. Met zes vestigingen door het hele land, zijn we altijd bij jou in de buurt. Plan een afspraak via de onderstaande knop.

No items found.
1 / 4

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot