Een vrijblijvend adviesgesprek bij SelektHuis

Vrijblijvend advies op maat

Wanneer je bouwplannen hebt, dan is het fijn om daar met iemand mee te sparren. Bij SelektHuis ben je altijd welkom, hoe concreet je bouwplannen ook zijn. Plan gemakkelijk een gesprek met één van onze deskundige adviseurs via één van onderstaande knoppen.

Oriënterend gesprek voor je bouwplannen

Heb je plannen om ooit een vrijstaande nieuwbouwwoning te bouwen, maar heb je bijvoorbeeld nog geen kavel in bezit of op het oog? Ook wanneer je nog maar net aan het oriënteren bent, helpen we je graag verder. Kom langs om vrijblijvend een uurtje te sparren met één van onze adviseurs over jouw bouwplannen.

Oriënterend gesprek plannen
Een oriënterend gesprek tussen adviseur en toekomstig opdrachtgever
Een adviseur geeft concreet advies voor een kavel

Concreet advies voor jouw kavel

Heb jij al een kavel in bezit, in optie of ben je ingeschreven voor een kavel? Kom dan langs voor concreet advies voor jouw (beoogde) kavel. Ga het gesprek aan met onze ervaren adviseur. Je krijgt persoonlijk advies hoe je jouw ideale woning kunt realiseren op basis van jouw wensen en de eisen uit de bouwvoorschriften. Na afloop van het gesprek heb je antwoord op al je vragen en een duidelijk beeld hoe jouw plannen werkelijkheid kunnen worden en wat de kosten zijn.

Afspraak plannen

Liever eerst online inspiratie opdoen?

Ook daarvoor zit je hier goed. Bekijk onze gerealiseerde woningen en vraag gratis inspiratiecalculaties aan, ontdek jouw favoriete bouwstijl of leer alles over het bouwen van een vrijstaande woning in onze kennisbank.

Vooraanzicht van een moderne gezinswoning met onderhoudsarme gevelbekleding
Gerealiseerde woningen
Vooraanzicht van een stoere schuurwoning
Bouwstijlen
Vooraanzicht van een ruime witte woning
Kennisbank
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico