Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Woningtypen

Met ons aanbod aan basismodellen zijn er oneindig veel mogelijkheden om een huis te bouwen. Elk basismodel is aan te passen aan uw woonwensen. Er zijn echter ook woningtypen die u als uitgangspunt kunt nemen voor uw droomhuis.

Bekijk gerealiseerde woningen

Wat wordt er bedoelt met een woningtype?

We kennen bij SelektHuis een aantal woningtypen wat het makkelijker kan maken om als uitgangspunt te gebruiken bij de oriƫntatie. Heeft u geen duidelijke voorkeur voor een woningtype of woonvorm, dan kan dit bepalend zijn voor het basismodel dat we als uitgangspunt zullen nemen. Natuurlijk zijn er richtlijnen vanuit de gemeente waar we rekening mee moeten houden, maar verder heeft u bij SelektHuis veel inspraak in woningtype, bouwstijl en uiteindelijke indeling van uw droomhuis.

Misschien is het huis van uw dromen wel niet in een hokje te stoppen, maar het kan ook best zijn dat een specifiek woningtype juist aanspreekt vanwege de kenmerkende eigenschappen.

Woningtypen

Lees meer over de verschillende woningtypen & woonvormen die wij onderscheiden en waardoor deze zich laten kenmerken.
Boerderij
Cottage
Herenhuis
Landhuis
Mantelzorgwoning
Notariswoning
Recreatiewoning
Schuurwoning
Seniorenwoning

Woningen bekijken?

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde woningen! Doe inspiratie op en neem bij veel woningen een kijkje binnen om alle mogelijkheden die we bieden te ontdekken.

Naar gerealiseerde woningen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis