Button Text

Afbouw

Timmerman is bezig met de afbouw van de zolder

Na het gesprek over de ruwbouw volgt op een later tijdstip het gesprek over de afbouw. Samen met de adviseur bespreek je onderstaande onderwerpen. Ook hier geldt dat de basis al is gelegd in het gesprek om tot een offerte te komen.

Wanneer je je woning casco laat opleveren, zullen de gesprekken over de afbouw niet plaats vinden of in beperkte mate. Dan verzorg je namelijk zelf de afwerking van je woning en levert SelektHuis alleen de ruwbouw van jouw ideale woning op.

Elektra binnen en buiten

Samen met je adviseur maak je keuzes over het aantal en de positie van je stopcontacten, je lichtpunten, het aantal groepen in je meterkast en eventuele inbouwspots (binnen en/of buiten). Je kunt ook kiezen voor extra loze leidingen, een alarmsysteem en/of een of meerdere waterdichte buitenstopcontacten.

Verwarming

Je bespreekt de laatste details over de verwarming van je woning. Waar wil je de warmtepomp en de verdeler van de vloerverwarming hebben? Moet je garage verwarmd worden en welke boiler wil je hebben? Al dit soort onderwerpen zullen aan de orde komen.

Wand- en plafondafwerking

Je kiest hoe de wanden en de plafonds van de woning afgewerkt moeten worden. Wil je spuitwerk op je plafonds? Welk schilderwerk moeten we voor je doen, hoe moeten de gipsplaten afgewerkt worden?

Binnendeuren, raam- en deurbeslag

Je zoekt de binnendeuren uit en bepaalt welke kleur ze moeten hebben. Andere vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: welke klinken wil je aan je deuren en welke raamboompjes wil je aan je ramen? Creëer op deze manier de juiste overgang tussen de ruimtes in je woning.

Interieurfoto van een woonkeuken met kookeiland

Trap

Als je woning meerdere verdiepingen heeft, leggen we je keuze van de trap naar de eerste en eventuele tweede verdieping vast. Je kiest de kleur, je leuning en de leuningdragers.

Timmerwerk

Als het timmerwerk ter sprak komt, gaat het over de afwerking van de zolder, de dakplaten en de vensterbanken.

Keukentekening

Voor het aanleggen van leidingen en stroompunten in de keuken is een keukentekening nodig. Daarom word je gevraagd om een keukentekening aan te leveren. Zo weet je zeker dat de installateur alle aansluitingen op de juiste plek kan vinden.

Cover van het magazine SelektLeven

Gratis brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Vraag dan het gratis inspiratiemagazine SelektLeven aan. Ook ontvang je direct de meest recente prijslijst.