Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

BENG

Wat is BENG?

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. Zelfs zo belangrijk dat per 1 januari 2021 een nieuwe wet van kracht is. BENG vervangt EPC om het energiezuinig bouwen te stimuleren en duurzaamheid te waarborgen. BENG staat voor 'bijna energieneutraal gebouw' en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren. Alle nieuwbouwwoningen moeten per januari 2021 voldoen aan deze BENG eisen.

Bouw met zekerheid

Wij hebben gecertificeerde energieadviseurs in dienst. Comfortabel en duurzaam wonen én altijd voorbereid op de toekomst. Dat is bouwen met SelektHuis.

Gratis brochure energiezuinig bouwen

In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we u stap voor stap mee in de regelgeving en de extra mogelijkheden met betrekking op energiezuinig bouwen. SelektHuis bouwt in de basis al energiezuinig, want alle sleutelklare woningen zijn standaard voorzien van veel slimme installatietechniek.. Ook een goede thermische schil met hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing zitten in de basis al inbegrepen. Hoe dit werkt? Lees het in de SelektSpecial!

Vraag de SelektSpecial aan!

Lees meer over energiezuinig bouwen

Energiezuinig en duurzaam bouwen
All electric
In de basis energiezuinig bouwen
Uw huis nóg energiezuiniger
Extra stroom opwekken
Luchtdicht bouwen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis