Brainstormen met een architect

Woensdag 12 juli (Sneek) en donderdag 13 juli (Rijssen) organiseren we brainstormsessies met een architect. Op deze pagina kan je je gemakkelijk aanmelden voor één van de evenementen.

Woensdag 12 juli - Sneek

Heb je een kavel gekocht of in optie? En ligt deze kavel in Friesland, Groningen, Drenthe of Noord-Holland (boven Amsterdam)? Kom langs in Sneek om samen met een architect te brainstormen over jouw bouwplannen. Na aanmelding wordt je door Team Advies & Verkoop gebeld om een geschikt tijdstip te bespreken tijdens dit evenement op woensdag 12 juli.

Aanmelden brainstormsessie in Sneek

Donderdag 13 juli - Rijssen

Heb je een kavel gekocht of in optie? En ligt deze kavel in Overijssel, Drenthe of Gelderland? Kom dan langs in Rijssen om samen met een architect te brainstormen over jouw bouwplannen. Na aanmelding wordt je door Team Advies & Verkoop gebeld om een geschikt tijdstip te bespreken tijdens dit evenement op donderdag 13 juli.

Aanmelden brainstormsessie in Rijssen
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico