Button Text
Inspiratiecalculatie
Eigentijdse WinWin woning
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 300k tot 400k
Laagbouw
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Zoek je een woning met veel ruimte voor een betaalbare prijs? Ontdek de WinWin woning. De ideale en voordelige gezinswoning. Bekijk deze eigentijdse variant en laat je inspireren!

Voorkant van een vrijstaande WinWin woning
No items found.
Vooraanzicht eigentijdse woning met aanbouw
+
Vrijstaande woning met zonnepanelen
+
Interieurfoto van een woonkamer met raamkozijnen
+
Achteraanzicht vrijstaande woning
+
Interieurfoto van een woonkeuken met eettafel
+
Achteraanzicht vrijstaande woning met aanbouw
+
Interieurfoto van een ruimte met een keukentafel
+
No items found.

Indeling van de woning

De opdrachtgevers van deze woning hebben gekozen voor een open indeling op de begane grond. De woonkamer en keuken kamen namelijk samen in één grote ruimte. Door het toepassen van een aanbouw, is er op de begane grond ook een berging gerealiseerd. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of andere spullen. Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers gecreëerd. Eentje aan de achterzijde van de woning en twee aan de voorzijde. Ook is er uiteraard een badkamer op de eerste verdieping te vinden. Door het toepassen van een dakraam, krijgt deze ruimte mooi wat extra daglicht.

In deze WinWin woning is er ook gekozen voor een vaste trap naar de zolder. Want zoals benoemd is de WinWin niet alleen voordelig, maar ook boordevol ruimte. De zolder kan op meerdere manieren gebruikt worden. Een echte multifunctionele ruimte dus.

Plattegrond van de begane grond
Plattegrond van de eerste verdieping
Plattegrond van de tweede verdieping
No items found.
  • De aanbouw zorgt voor extra bergruimte
  • Het dakraam zorgt voor veel daglicht in de badkamer
  • De zolder is te bereiken via een vaste trap

Details & uitbreidingen

Wanneer het op details en uitbreidingen aankomt, ben je bij de WinWin woning net iets beperkter in je keuzes. Hierdoor kunnen we het namelijk een betaalbare woning houden. De opdrachtgevers van deze eigentijdse WinWin woning hebben, zoals eerder genoemd, gekozen voor een aanbouw. Deze aanbouw geeft net iets meer volume aan de woning en geeft net dat beetje extra bergruimte.

Maar dit is niet de enige uitbreiding. Zo is er ook een muurplaatverhoging van 0,44 meter toegepast. Een muurplaatverhoging zorgt voor een verhoging van de kap van de woning. Dit resulteert dan weer in extra ruimte op de verdiepingen.

Naast de aanpassingen op gebied van woonruimte, zijn er ook andere details doorgevoerd. Zo zorgen de extra kozijnen in de topgevel en aanbouw voor veel daglicht in de woning, wel zo fijn. De hardstenen raamdorpels en luxe gevelstenen geven de woning een fraai en eigentijdse uitstraling.

Detailfoto van een aangebouwde carport bij een woning
Geïsoleerde aangebouwde berging
Luxe gevelstenen
Hardstenen raamdorpels
Extra buitenkozijnen in topgevel en aanbouw
Muurplaatverhoging van 0,44 meter
Vrijstaande eigentijdse woning met zonnepanelen

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.