Button Text
Inspiratiecalculatie
Modern landhuis
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Risaliet
Rieten kap
T-kap
Witte woning
Laagbouw
Budget 600k tot 700k
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

De woning is met recht een landhuis te noemen. Niet alleen door de landelijke details in het ontwerp, maar ook door de royale afmetingen. Met een inhoud van ruim 960 kubieke meter hebben de bewoners zeker geen gebrek aan woonruimte.

Vrijstaande woning met zwart risaliet
No items found.
Vrijstaande witte woning met rieten kap
+
Achteraanzicht van een witte woning met rieten kap
+
Interieur keuken met zwart kookeiland
+
Vrijstaande woning met rieten kap en risaliet
+
Interieur badkamer met ligbad
+
Vrijstaande witte woning met aanbouw en risaliet
+
Interieur woonkamer met hoekbank en grote raampartijen
+
No items found.

Indeling van de woning

Bij SelektHuis zit je nooit vast aan standaardindelingen. Jij bepaalt jouw indeling en daar heb je volledige vrijheid bij. De opdrachtgevers van dit landhuis hebben gekozen voor een eenvoudige indeling op de begane grond. De woonkamer en keuken vormen namelijk één grote ruimte. Door het toepassen van extra raampartijen en twee dubbele tuindeuren is het ook een enorm lichte ruimte en loop je gemakkelijk de achtertuin in.

Vanuit de keuken is de aangebouwde berging van 4,50 x 6,60 meter eenvoudig te bereiken. In de hal van de woning is een vide toegepast, wat het landhuis een ruimtelijke entree geeft. De toegepaste risaliet met grote raampartijen voorziet de hal van enorm veel daglicht.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd. Stuk voor stuk grote slaapkamers, waarvan één met een inloopkast. Ook de badkamer is op de eerste verdieping te vinden, uitgerust met een fijn ligbad en een dubbele wasbak; deze ruimte is van alle gemakken voorzien. De tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap en wordt gebruikt als bergingsruimte.

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
Plattegrond van een tweede verdieping
No items found.
  • Door de dubbele tuindeuren loop je zo de tuin in
  • De eerste verdieping heeft een fijne wasruimte
  • Tweede verdieping is te bereiken met een vlizotrap

Details & uitbreidingen

Ook het karakter van je woning kies je uiteraard helemaal zelf bij SelektHuis. De bewoners van deze woning hebben hun eigen ideale bouwstijl samengesteld. Natuurlijk valt je oog direct op het prachtige rieten dak, een uitstekend kenmerk van de landelijke bouwstijl, maar ook heel goed te combineren met moderne details.

En dat hebben deze bewoners goed begrepen, want wat een plaatje is het geworden. De combinatie van het witte gevelsauswerk met de donkere kozijnen, trasraamstenen en risaliet geeft de woning een modern kleurcontrast. Ook de strakke vormgeving van de toegepaste risaliet draagt bij aan het moderne karakter van dit landhuis.

Al met al een geweldige woning met veel ruimte en een hedendaagse uitstraling. Een huis dat niet zal misstaan in een nieuwbouwwijk, maar ook perfect past in een landelijke en bosrijke omgeving.

Detailfoto van een strak vormgegeven zwart risaliet
Rieten kap
Wit gevelsauswerk
Trasraam met luxe gevelstenen
Moderne risaliet
Aangebouwde geïsoleerde aanbouw
Vide in de hal

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Vrijstaand landhuis met moderne bouwstijl

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.