Button Text
Inspiratiecalculatie
Moderne vrijstaande woning
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 400k tot 500k
Laagbouw
Witte woning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

De woonwensen van deze opdrachtgevers hebben geleid tot deze prachtige woning. De woning heeft een levensloopbestendige indeling en een modern karakter. Een unieke woning precies op maat voor deze bewoners.

Vooraanzicht van een vrijstaande woning met moderne bouwstijl
No items found.
Voorgevel van een vrijstaande moderne woning met aanbouw
+
Detail van een topgevel met grote raampartij
+
Achteraanzicht van een moderne vrijstaande woning
+
Moderne vrijstaande woning met aanbouw
+
Detailfoto van een hoekraamkozijn
+
Achteraanzicht van een moderne woning met aanbouw
+
Detail van een raamkozijn
+
No items found.

Indeling van de woning

De levensloopbestendige indeling was een grote wens voor deze opdrachtgevers. Door een aanbouw te realiseren, is deze wens mogelijk gemaakt. In de aanbouw zijn namelijk een slaap- en badkamer gerealiseerd en dat maakt de woning levensloopbestendig.

De keuken en woonkamer komen samen in een grote ruimte op de begane grond. Daarnaast heeft de woning ook nog een bergingsruimte/garage op de begane grond.

Via de vaste trap in de hal bereik is de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn ook nog twee slaapkamers gerealiseerd. Daarnaast is de tweede badkamer van de woning ook op de eerste verdieping gerealiseerd. Door de verlaagde dakhelling, heeft deze vrijstaande woning geen zolder. 

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
No items found.
  • De slaapkamer heeft een aangrenzende open badkamer en inloopkast
  • Vanaf de overloop kijk je door de vide rechtstreeks in de hal 

Details & uitbreidingen

Naast de gerealiseerde aanbouw, hebben de bewoners ook gekozen voor een muurplaatverhoging. Dit zorgt voor meer ruimte op de verdieping van de woning. Daarnaast zijn er heel wat aanpassingen gedaan aan het exterieur van de woning en dat geeft de woning een unieke stijl.

Zo zijn er kozijnaanpassingen gedaan, waardoor er bijvoorbeeld een prachtig hoekkozijn toegepast is. Ook is de combinatie van wit gestucte gevels met gevels met donkere gevelstenen een prachtig gezicht. Door de vergrootte overstekken in combinatie met de verlaagde dakhelling, krijgt de woning een luxe en moderne uitstraling.
Detail van een topgevel met grote raampartij
Overkapping
Modern stucwerk
Vergrootte overstekken
Gemetselde tuinmuur
Kozijnaanpassingen
Muurplaatverhoging

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Moderne vrijstaande woning met aanbouw

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.