Button Text
Inspiratiecalculatie
Schuurwoning met eiken gebinten
Ontvang binnen enkele minuten de kosten van deze woning in je mailbox.
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Budget 400k tot 500k
Laagbouw
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Alle woningen

Schuurwoning met eiken gebinten

Een schuurwoning is helemaal van nu! Sobere kleuren en een eenvoudige lijnenspel voeren de boventoon. Dat is bij deze vrijstaande woning uitstekend gelukt zonder dat dit ten koste gaat van de leefbaarheid en een warm karakter.

Vrijstaande schuurwoning met eiken gebinten en hoekraamkozijn
No items found.
Schuurwoning met eiken gebinten en hoekraamconstructie in de voorgevel
+
Vrijstaande schuurwoning met hoekkozijn
+
Vrijstaande schuurwoning met veel zonnepanelen op het dak
+
Vrijstaande schuurwoning
+
Detailfoto van een hoekraamkozijn
+
Zijgevel met twee verticale eiken gebinten
+
Vrijstaande woning met een schuurwoning bouwstijl
+
No items found.

Indeling van de woning

De begane grond heeft een open indeling. De indeling heeft in het centrum de vaste trap naar de eerste verdieping. Een trap in het hart van de woning; dat is één van de kenmerken van de schuurwoning. Rondom de trap is één grote ruimte, de woonkeuken.  Daarnaast heeft de woning op de begane grond een hal voor de entree, een bijkeuken en een apart toilet.

Vanwege de ruime afmetingen van de woning, is er genoeg ruimte op de eerste verdieping voor 4 royale slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een ruime aansluitende kast. Ook is er een badkamer en een ruimte voor de techniek gecreëerd op de eerste verdieping. 

Plattegrond van een begane grond
Plattegrond van een eerste verdieping
No items found.
  • De trap is in het hart van de woning gesitueerd
  • Met vier slaapkamers genoeg ruimte voor het gezin

Details & uitbreidingen

Onze woningen worden is allerlei verschillende bouwstijlen uitgevoerd. Deze opdrachtgevers hebben ervoor gekozen om hun woning het karakter van een schuurwoning te geven.
Enkel door het toepassen van eiken gebinten, donkere gevelstenen, strakke keramische dakpannen en grote glaspartijen is deze stijl ontstaan. Verder is de woning verlengd met maar liefst 1,20 m en is de kap flauwer gemaakt voor een laag, uitgestrekt en landelijk effect.
De opdrachtgevers van deze woning kozen voor een sobere uitvoering waarin veel warme elementen zijn toegevoegd. Het is een erg ruime gezinswoning en kan naar wens ingedeeld worden. Door de keuze voor een schuurwoning hoorde hier ook een onconventionele indeling bij met een trap midden in de ruimte.
Detailfoto van een hoekraamkozijn van een schuurwoning
Woning verlengen met 1,20 meter
Kozijnaanpassingen
Drie extra dakramen
Luxe gevelstenen in wildverband
Dakhelling van 45 graden
Hardhouten schuifpui

Afwerkingsniveau

Naast alle aanpassingen aan de indeling en de uitstraling van de woning, kan je ook zelf het afwerkingsniveau kiezen van je ideale vrijstaande woning. Wil je zelf veel afwerken? Kies dan voor een casco woning. Ga je liever voor ontzorgen van begin tot eind? Ga dan voor een sleutelklare of nul-op-de-meter-woning.

Vrijstaande schuurwoning met eiken gebinten en zonnepanelen

Wat kost deze woning?

Binnen enkele minuten de kosten van deze woning in jouw mailbox.