Kavel bezichtiging met verkoopadviseur

Nog geen kavel? Wij helpen je graag op weg

Gerealiseerde woningen

Ook wanneer je nog geen kavel hebt, is het verstandig om alvast na te denken over je woonwensen. Welke indeling wil je bijvoorbeeld in je woning? Of in welke uitstraling moet de woning krijgen? En welk budget heb je nodig? Wij hebben meerdere gerealiseerde woningen die je op weg kunnen helpen. Per woning kun je een gratis inspiratiecalculatie aanvragen.

Gerealiseerde woningen bekijken

Woonmagazine SelektLeven

Wil jij graag alle informatie rondom een vrijstaande woning bouwen ontvangen? Dan hebben wij een uitgebreid woonmagazine voor jou. In onze SelektLeven vertellen we je onder andere meer over ons slimme bouwsysteem en inspireren we je met onze verschillende woningen. Vraag de SelektLeven aan en ontvang ‘m binnen enkele minuten in je mailbox!

Woonmagazine aanvragen

Kosten

Budget speelt een grote rol bij het bouwen van jouw ideale woning. Daarom is het ook belangrijk om de verschillende kosten goed inzichtelijk te hebben. Zo maak je jouw bouwplannen nog concreter en weet je ook hoeveel budget je hebt voor de aanschaf van een kavel. We hebben een speciale pagina opgesteld waarin je alle kosten van een huis bouwen vindt. Ook aanvullende kosten worden uitgebreid besproken.

Lees meer over de bouwkosten
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico