Dokter de Voslaan Soest

Aan een fraai deel van de Dokter de Voslaan, op loopafstand van Paleis Soestdijk, ligt deze kavel waarop u uw droomhuis kunt gaan realiseren. De kavel waarop de woning kan worden gerealiseerd heeft een oppervlakte van ca. 625 m2. De kavel wordt aangeboden door Deelen Makelaars (Soest - Soesterberg - Maarn). Er is ook een eigen website voor deze kavel: dokterdevoslaan.nl

Meer informatie
Vooraanzicht van een witte woning met strakke risaliet en stolpkap

Groot Agteveldlaan 47 in Achterveld

Binnen het nieuwbouwplan Groot Agteveld zijn twee vrije bouwkavels beschikbaar. Beide kavels worden aangeboden door Buijs Regiomakelaars Amersfoort in samenwerking met Herbrink Makelaars. Deze kavel (nummer 47) heeft een oppervlakte van 704 m2 en leent zich uitstekend voor een royale woning. Lees meer op de Funda pagina via onderstaande knop!

Meer informatie

Groot Agteveldlaan 48 in Achterveld

Ook deze kavel wordt aangeboden door Buijs Regiomakelaars Amersfoort in samenwerking met Herbrink Makelaars. Deze kavel heeft een oppervlakte van 698 m2 en is ook geschikt voor een grote woning. De voorbeeldwoning geeft een idee van wat je kan bouwen hier. Maar geen zorgen, want hier zit je niet aan vast. Lees via de onderstaande knop meer over deze kavel op Funda!

Meer informatie
Vooraanzicht van een impressie van een boerderijwoning met rieten kap
Vooraanzicht van een vrijstaande woning in jaren '30 bouwstijl

Zuiderzeestraatweg West 129 in Doornspijk - 001

In het buitengebied tussen Doornspijk en Nunspeet biedt Kok & Heijkamp Makelaars drie royale bouwkavels aan. Deze kavel is er een van en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.825 m2. Een royale woning met grote tuin is hier dus geen probleem. Lees meer via onderstaande knop!

Meer informatie

Zuiderzeestraatweg West 129 in Doornspijk - 002

Ook de tweede kavel die aangeboden wordt door Kok & Heijkamp Makelaars heeft een enorme oppervlakte van 1.825 m2. Bouw hier jouw ideale woning en woon in een prachtige, landelijke locatie. Lees meer over deze kavel via de onderstaande knop!

Meer informatie
Vooraanzicht van een woning met aanbouw in klassieke bouwstijl
Vooraanzicht van een impressie van een schuurwoning met eiken gebinten

Zuiderzeestraatweg West 129 in Doornspijk - 003

De derde kavel die Kok & Heijkamp Makelaars aanbiedt in Doornspijk heeft ook een oppervlakte van maar liefst 1.825 m2. De landelijke locatie leent zich mooi voor een prachtige schuurwoning, maar jij bent volledig vrij om jouw ideale woning hier te realiseren. Lees meer via de onderstaande knop!

Meer informatie

Dokter Scheurerlaan 17 in Ermelo

In een bestaande woonwijk in Ermelo-Horst biedt Jan van den Berg Makelaardij een mooie bouwkavel aan. Deze kavel heeft een oppervlakte van ongeveer 360 m2. De perfecte plek om jouw ideale woning te realiseren. Lees via de onderstaande knop meer over de kavel en de bebouwingsvoorschriften!

Meer informatie
Impressie van een klassieke cottage met aangebouwde carport
Impressie van een vrijstaande jaren '30 hoogbouw woning

Trientje Timmerstraat 58 in Putten

In de nieuwe woonwijk van Putten, genaamd Rimpeler, biedt Het Geldersch Huys Makelaars deze praktisch gelegen kavel aan. Met een oppervlakte van ongeveer 533 m2 is er genoeg ruimte voor jouw ideale woning. Wil je meer weten over de ligging van de kavel en de bebouwingsvoorschriften? Via de onderstaande knop lees je meer!

Meer informatie

Hogeweg in Bennekom

In het Gelderse Bennekom biedt Rozeboom Makelaardij een prachtige bouwkavel aan. Deze kavel heeft een oppervlakte van 310 m2 en is vlakbij het centrum van Bennekom gelegen. Wil je meer weten over deze bouwkavel? Bekijk de pagina op Funda via onderstaande knop!

Meer informatie
Impressie van een vrijstaande woning met jaren '30 bouwstijl
Vooraanzicht van een impressie van een royale schuurwoning

Koolmees in Raalte

Aan de rand van Raalte-Noord biedt Webon bouwontwikkeling drie kavels aan voor vrijstaande woningbouw. De aangeboden kavels hebben een oppervlakte van ongeveer 430 m2, 530 m2 en 560 m2. Wil je meer weten over de drie kavels? Bekijk via de onderstaande knop de Funda pagina!

Meer informatie

Berkenweg in Doornspijk

Aan de Berkenweg in Doornspijk biedt Kok & Heijkamp Makelaars meerdere royale kavels aan. Waaronder ook deze kavel met een oppervlakte van ongeveer 1.000 m2.

Let op: deze kavel is inmiddels verkocht. Meer informatie hierover vind je op de Funda pagina via de onderstaande knop.

Meer informatie
Vooraanzicht van een impressie van een vrijstaande woning met luiken
Vooraanzicht van een impressie van een voorbeeld dat gebouwd kan worden in Putten

Engweg 7 in Putten

In Putten biedt het Geldersch Huys Makelaars een mooie kavel aan. Deze kavel is gelegen in het centrum van Putten en heeft alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. De perfecte plek om jouw ideale woning te realiseren.

Let op: inmiddels is de kavel verkocht onder voorbehoud. Via de onderstaande knop vind je meer informatie over deze kavel op Funda.

Meer informatie

Berkenweg 9 in Doornspijk

In het Veluwse plaatsje Doornspijk biedt Kok & Heijkamp Makelaars heel wat kavels aan. Zo ook aan de Berkenweg. Deze kavel op nummer 9 heeft een oppervlakte van 693 m2. De kavel heeft een buitengewoon mooie ligging. Hij grenst namelijk aan het bos, de heide en de zandverstuiving. Voor deze kavel gelden een aantal bouwregels. Lees op de Funda pagina verder en ontdek alle informatie over deze kavel. Dit kan via de onderstaande knop.

Meer informatie
Impressie van het vooraanzicht van een witte vrijstaande woning
Vooraanzicht van een impressie van een vrijstaande woning met luiken

Berkenweg 9a in Doornspijk

Deze ruime kavel met een oppervlakte van maar liefst 792 m2 wordt door Kok & Heijkamp Makelaars aangeboden. De kavel is gelegen in Doornspijk aan de rand van het bos, de heide en de zandverstuiving. Een prachtige locatie dus. De bouwvoorschriften zijn bekend bij SelektHuis en wij bouwen hier graag jouw ideale woning. Lees meer informatie over de kavel via de onderstaande knop op Funda!

Meer informatie

Afspraak maken

Wil je graag je bouwplannen bespreken met een van onze adviseurs? Maak dan hier een afspraak! Je wordt gebeld door Advies en Verkoop om de wensen door te nemen en een afspraak te plannen op een geschikt moment bij een vestiging in jouw omgeving.

Aan tafel met een SelektHuis medewerker bij een afspraak
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico