Button Text
Nieuwsoverzicht

Vaste contractprijzen in onzekere tijd

Adviseur met klanten in gesprek in de showroom

Besparen op energie en nieuw bouwen tegen een vaste contractprijs zonder opslag? SelektHuis doet het; je ideale woning bouwen met een vaste prijs en een lage energierekening.

Nieuws over een onzekere energiemarkt, koopkrachtdaling en oorlog vliegt ons om de oren. Dit heeft logischerwijs ook impact op de bouwwereld. Misschien laat je je bouwplannen nog wel even in de kast staan? Dat hoeft niet.

[anchor name="Vaste prijs gegarandeerd" submenu="true"]

Vaste prijs gegarandeerd

SelektHuis biedt in deze tijd een vaste contractprijs. Want we snappen dat niemand zit te wachten op onzekerheid als je nieuw wilt gaan bouwen.

Veel bouwbedrijven hebben de laatste tijd in hun contracten een risico-opslag. Dat betekent dat ze extra kosten kunnen doorberekenen aan jou als opdrachtgever. Ze proberen op die manier de impact van stijgende kosten te minimaliseren. Grote kans dus dat de uiteindelijke prijs van je woning hoger is dan waar je voor tekent.

Bij SelektHuis rekenen we niet met opslagen in onze offertes en contracten. De prijs die in de aannemersovereenkomst staat is ook de prijs waarvoor we bouwen. Dat betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent.

[anchor name="Geen energielasten meer" submenu="true"]

Geen energielasten meer

Veel Nederlanders zijn bezig met maatregelen om energie te besparen. Als je bouwplannen hebt en misschien al een beetje verdiept hebt in SelektHuis weet je dat wij energiezuinig bouwen. We bouwen volgens BENG, wat Bijna Energie Neutraal Gebouw betekent. Lage energiekosten dus.

Nog een stapje verder gaan? Bij SelektHuis is ook zeker een nul-op-de-meter-woning mogelijk. We nodigen je graag uit om over je bouwplannen in gesprek te gaan met ons.

Maak werk van je bouwplannen, we ontzorgen je graag. Neem gerust contact op voor een afspraak.

No items found.

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Adviseur staat met twee klanten in de showroom

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je graag persoonlijk advies voor jouw bouwplannen of wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is op jouw vrijstaande kavel? Plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Schrijf je in voor de SelektHuis nieuwsbrief
Er is iets misgegaan door een technisch probleem. Je kunt proberen het formulier nog een keer te verzenden. Als het probleem zich blijft voordoen kan je melding doen via marketing@selekthuis.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Een lachende vrouw met donker haar en een laptop op schoot