Vrijstaande woning bouwen in Ommen

Wil jij een vrijstaande woning bouwen in Ommen? We helpen je graag verder. Lees meer over het project 'De Vlierlanden' en ontdek welke woningen SelektHuis daar voor jou kan bouwen. Wil je graag meer weten over SelektHuis? Kom langs op donderdag 29 december bij onze showroom in Rijssen!

De Vlierlanden Ommen

In Ommen zijn momenteel 25 vrije kavels beschikbaar. Je kan je nog inschrijven tot vrijdag 23 december. SelektHuis bouwt jouw ideale woning binnen dit project tegen een vaste contractprijs. Meer weten? Lees verder op de specifieke pagina voor dit project en ontdek welke woningen wij voor jou kunnen bouwen.

De Vlierlanden Ommen

Open Showroom Rijssen

Wil je graag eens in gesprek met één van onze specialisten? In de kerstvakantie openen wij op donderdag 29 december de deuren van onze showroom in Rijssen. Kom langs en kom meer te weten over onze manier van bouwen en de materialen die we gebruiken. Aanmelden kan via onderstaande knop!

Open Showroom Rijssen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
  • Samen bouwen, stap voor stap
  • Onbezorgd genieten van het bouwproces
  • Alle specialismes en kennis in huis
Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld.
Sluit venster

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico