Een huis bouwen in Overijssel, Gelderland of Drenthe? Wij weten wat er speelt in jouw regio, kennen de omgeving en spreken jouw taal.

Aannemer in Rijssen

De oorsprong van aannemer SelektHuis ligt in Rijssen. Na een aantal kantoorpanden en productiehallen te hebben bemand, zijn we sinds 2004 gevestigd in ons huidige pand aan de Kalanderstraat 51. Hier hebben we ook onze eigen tekenkamer die voor alle vestigingen de ontwerpen, bestektekeningen en impressies uitwerken. Op de tekenkamer zit bovendien een constructeur, die tijdens het uitwerken van de bouwaanvraag de bouwkundig tekenaar adviseert over de toe te passen constructies.

Ook vind je in Rijssen een showroom waar onder andere verschillende dakpannen, stenen, kozijnen, deuren en installaties te zien zijn. Naast het kantoorpand staat een magazijn en twee grote prefabhallen. Hier produceren we onze eigen daken, topgevels en dakkapellen. Kortom, het logistieke hart van aannemer SelektHuis bevindt zich in Rijssen.

Ook organiseren we regelmatig evenementen in Rijssen. Denk hierbij aan Open Dagen, rondleidingen, kennissessies of Open Huizen. Tijdens deze evenementen kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met ons bouwbedrijf in Rijssen. Ontdek onze bouwmethode en ontmoet onze specialisten. Via onze evenementenpagina zie je de aankomende evenementen en kan je je gemakkelijk aanmelden.

Bouwen met bouwbedrijf SelektHuis in Rijssen

Bij bouwbedrijf SelektHuis sta jij als opdrachtgever altijd centraal. Voordat er ook maar één steen wordt gelegd, gaan we uitgebreid met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Welke indeling moet je woning krijgen? Welke bouwstijl spreekt je aan? En welke afwerking moet je woning krijgen? Door goed naar jou te luisteren en je te inspireren met onze ideeën en mogelijkheden, creëren we samen jouw ideale vrijstaande woning.

SelektHuis Rijssen: vaste contractprijzen

Bij SelektHuis werken we met vaste contractprijzen. Dit betekent dat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast hechten we veel waarde aan transparantie. We stellen een gedetailleerde offerte op, waarin alle kosten en werkzaamheden duidelijk worden gespecificeerd. Op die manier weet je precies wat je kan verwachten en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Adresgegevens SelektHuis Rijssen

Adres
7461 JL Rijssen
Kalanderstraat 51
Route plannen
Team advies & verkoop

Bouwplannen, benieuwd naar de mogelijkheden of een afspraak plannen? Neem contact op met het Team Advies & Verkoop.